Tim Murphy yllätti tuoreen vaimonsa Mollyn ihanalla rakkauskirjeellä. Molly sairastaa masennusta ja oli juuri palannut matkalta, tuntien olonsa hieman huonoksi. Kun hän meni makaamaan sängylleen, Molly huomasi miehensä kirjoittaneen makuuhuoneen peiliin 15 syytä, miksi rakastaa vaimoaan.

”En väitä, että kivat sanat peilissä parantavat masennusta”, Molly kirjoittaa Imgurissa. ”Se vaatii ammattiapua, rakkautta, empatiaa ja joskus myös lääkitystä. Monet kärsivät mielenterveysongelmista, useimmat kuin voimme kuvitellakaan. Olkaa heille ystävällisiä ja muistuttakaa, että asiat muuttuvat vielä parempaan suuntaan. Kaikki tarvitsevat toisinaan hieman apua.”

Syyt, miksi rakastan vaimoani:

1. Hän on paras ystäväni.
2. Hän ei koskaan luovuta.
3. Hän antaa minulle aikaa työstää hulluja projektejani.
4. Hän saa minut nauramaan, joka päivä.
5. Hän on upea.
6. Hän hyväksyy minut sellaisena kuin olen.
7. Hän on ystävällisin ihminen, jonka tiedän.
8. Hänellä on kaunis lauluääni.
9. Hän on käynyt strippiklubilla kanssani.
10. Hän on kokenut karmeita, mutta on silti optimistinen ihminen.
11. Hän tukee minua urallani.
12. Hän saa minut tekemään hänen eteensä kaikkeni.
13. Hän on tehnyt upean työn edetäkseen omalla urallaan.
14. Pienet eläimet saavat hänet itkemään
15. Hän niistää samalla kun nauraa.

Kun 22-vuotias Abbey ei löytänyt budjettiinsa sopivaa häämekkoa, hän päätti tehdä sellaisen itse. Abbeyn täti, joka opetti hänet virkkaamaan kolmevuotiaana, auttoi mielellään. Lokakuun 13. päivä, kahdeksan kuukauden raskaan työn jälkeen, Abbey käveli alttarille unelmiensa mekossa. Langoille tuli hintaa vain 70 dollaria, eli noin 64 euroa. Virkatun osuuden alla hän käytti sadalla dollarilla ostamaansa vihreää mekkoa, joka oli häiden teemaväri.

”On todella palkitsevaa tehdä jotakin omin käsin elämänsä tärkeintä päivää varten”, Abbey kertoi Mashablelle.

”Rakastuin ideaan virkatusta mekosta, kun näin sellaisen toisen naisen päällä. Tein hieman muutoksia ja siitä tuli täydellinen.”

”Kannattaa aloittaa ajoissa, eikä turhautua. Lopputulos on vaivan arvoista.”

Kuvat: Julie Graham Photography 

Jekuttaminen on useimmiten viatonta puuhastelua ja sen seurauksia on hauska seurata sivusta. Videon ottaminen valokuvan sijaan vaimosta tai kavereista ei aiheuta sen suurempia vahinkoja kenellekään, mutta sitä on erittäin kiusallista katsoa. Moni haluaa valokuvaa otettaessa näyttää parhaat puolensa ja poseerata täydellisesti. Kun kuvan sijaan otetaankin videota, huomaa miten ihmiset jähmettyvät useiksi sekunneiksi samaan asentoon hymyillen leveästi.

Isät tunnetusti keksivät lastensa kanssa kaikenlaista tekemistä, josta äiti ei aina ilahdu.

Videolla isä opettaa lapsiaan kiipeämään pitkin ovenpieliä. Syy siihen, miksi lapset kiipeävät on yksinkertainen: oven yläkarmilla on muutama karkki. On silti hienoa, että tämä isä jaksaa leikkiä lastensa kanssa, eikä vain aseta televisiota tai videopeliä päälle ja lähde tekemään omia hommiaan.


Paul Mason on tehnyt mallin töitä yli 30 vuotta ja näyttää joulupukilta, joka on hieman päivitetympi versio perinteisestä pukista. Hän työskentelee ostoskeskuksessa Torontossa, joka lahjoittaa jokaisesta pukin kanssa otetusta selfiestä yhden dollarin hyväntekeväisyyteen.

”Se on moderni versio tyypillisistä joulupukkikuvista. Tämä on luonnollinen suunta työlleni, sillä kanssani otetaan muutenkin paljon selfieitä. Keskityn kuvien ottamiseen aikuisten kanssa, jotta lapset saavat vielä nauttia perinteistä.” Mason kertoo.

Kuvat: Chris Nicholls / Lähde: Bored Panda 

Evästevalinnat