Kodin ilmeen muuttaminen on hauskaa ja piristävää, vaikka muutos olisi pienikin. Tämän ihastuttavan varjostimen pystyy kuka tahansa askartelemaan edullisista tarvikkeista. Katso videolta ohje!

Joskus käy onni onnettomuudessa, kun hyväsydämiset ihmiset sattuvat kävelemään pulassa olevan eläimen ohitse.

Miehet eivät epäröineet hetkeäkään, kun he näkivät tämän kuolemaisillaan olevan kissanpennun nurmikolla. He kuljettivat eläimen lääkäriin, jossa sille annettiin rokotuksia ja ravintoa.

Lopussa on ihana katsoa, kuinka aluksi henkihieverissä ollut kissa on jälleen virkeä oma itsensä.

David Fosterin järjestämässä konsertissa useat huippuartistit kokoontuivat laulamaan pianistin kanssa vuorotellen tai yhdessä. Vuonna 2008 pidetty livekonsertti on kerrassaan kaunista kuunneltavaa.

Tällä lyhyellä konsertista otetulla pätkällä Michael Bublé on juuri aloittanut esityksensä, kunnes hänet keskeytetään. Laulaja ja yleisö ovat hämillään tilanteesta, mutta kaikki selviää, kun Blake Shelton astelee lavalle.

Lopputuloksena on kaunis duo, joka tempaa mukaansa.

On aina suloista ja usein vähän huvittavaakin seurata lapsia oppimassa uusia taitoja, mutta video venäläisestä Vasilinasta opettelemassa syömään on aivan erityisen ihastuttavaa katsottavaa. Vasilina nimittäin on syntynyt ilman käsiä, mutta syöminen onnistuu hätkähdyttävän sulavasti myös jalalla!

Japanilainen rentoutustekniikka on simppeli, sillä siihen tarvitsee vain pyyhkeen.

Niksissä rullataan pyyhe olan alle, jonka jälkeen hengitetään syvään 10 sekunnin ajan. Niksistä on vaikea sanoa toimiiko se oikeasti, mutta miksipä sitä ei ainakin kokeilisi, sillä se ei maksa mitään!

Ainakin videolla kuvatun naisen ilme oli huomattavasti iloisempi ja rentoutuneempi.