Kerroimme aikaisemmin Axen huikeasta Apollo -kampanjasta, joka tarjoaa kilpailuun osallistuneille ihmisille mahdollisuuden päästä avaruuteen. Teemu Lyly on yksi suomalaisista, joka yrittää tosissaan päästä avaruuteen, sillä häntä universumi on aina kiehtonut.

Vivas.fi haastatteli Teemua kampanjaan, sekä maailmankaikkeuteen liittyvillä kysymyksillä:

Miksi lähdit mukaan Axeapollo -kampanjaan?

”Tutustuin Axe Apollo -kampanjaan, kun eräs ystäväni nosti asian esille kaveriporukassamme. Kampanja vaikutti todella mielenkiintoiselta, koska olen aina toivonut pääseväni avaruuteen. Avaruuden laajuus tarjoaa ihmismielelle enemmän ajateltavaa, kuin mitä yhden elämän aikana ehtii pureskella.

En uskaltanut heti liittyä mukaan, koska arastin kampanjan mahdollisesti mukanaan tuomaa julkisuutta. Naisystäväni on kuitenkin tuntenut minut kauan ja hän osasi rohkaista minua oikealla tavalla: eihän omaa unelmaa ja tällaista tilaisuutta voi jättää väliin.”

Teemu astronauttina

Uskotko, että tulevina vuosikymmeninä kuussa asutaan?

”En usko, että Kuussa on pysyvää asutusta tulevina vuosikymmeninä. Uskon kuitenkin, että Kuuhun tullaan rakentamaan tulevien vuosikymmenten aikana asuntovaunumatkailua muistuttava asumisratkaisu, joka mahdollistaa melko pitkäaikaisen oleskelun ja tutkimustyön tekemisen Kuussa.

Näen, että Kuun asuttamisen suurin haaste on veden riittävyys. Kun Maa käy tulevaisuudessa ihmisille ahtaaksi, ei vesipulaa tultane pakenemaan Maan ulkopuolelle – ei ainakaan ennen kuin sieltä löydetään vettä ;)”

Mitä mieltä olet maapallon ulkopuolisesta elämästä?

”Uskon, että maapallon ulkopuolelta löytyy elämää. Tarkoitan siis sitä, että uskon maapallon ulkopuolelta löytyvän elämää yli 50 % todennäköisyydellä. Maailmankaikkeudessa on niin uskomattoman paljon aikaa, materiaa ja erilaisia elämälle suotuisia lämpö- paine- ja muita olosuhteita, että minun on vaikea kuvitella, ettei sellainen cocktaili tuottaisi elämää Maapallon ulkopuolella.”

Jännittääkö ajatus avaruuten matkustamisesta?

”Jännittää! Olen aivan innoissani, ja pelkkä ajatuskin avaruuteen matkustamisesta saa sydämeni lyömään tuhatta ja sataa. Tämä on minulle todella iso juttu!”

Kuinka läheisesi ovat ottaneet tempauksesi vastaan?

”Paljon on tullut tsemppiä ja kannustusta, mistä olen äärettömän kiitollinen 🙂 Erityisesti naisystäväni on tukenut minua, vaikka häntä vähän jännittääkin Axe-tuotemerkiin liittyvä maine. Vitsailin, että hieraisen dödöä kainaloon ja otan hänet sen avulla mukaani avaruuteen.

Tuntuu mahtavalta, kun ystävät rekrytoivat tuttaviaankin äänestämään tai tulevat metrossa taputtamaan olalle, että ”hieno juttu, kun haet astronautiksi” ja että ”toivottavasti pääset jatkoon”. Läheisteni tuki on nostanut tämän kampanjan merkityksen ja mieleni termosfääriin asti! Toivottavasti kroppa seuraa perässä ;)”

Tästä näet Teemun Facebook sivut

Äänestä mies voittoon klikkaamalla tästä!


”Leon The Cat” on oppinut avaamaan talon ovia käsittämättömän taitavasti. Omistaja on ilmeisesti kouluttanut lemmikkinsä tekemään tämän, jotta hänen ei tarvitsisi vaivautua lähteä lenkittämään kissaa.

Ovet avattuaan kissa jää makaan rappusille tyytyväisenä.


Joskus varma kuolema saattaa olla aivan sekuntin murto-osan päässä. Tämän videopätkän ihmisillä kävi erittäin hyvä tuuri, sillä he välttivät onnettomuuden aivan viime sekunneilla.


Kissat säikkyvät helposti eri asioita, kuten tämä video sen hyvin osoittaa. Videolla omistaja säikäyttää kissansa, joka ihailee uima-allasta reunalta. Tuloksena kissa hyppää korkealle ilmaan ja juoksee suorinta tietä puskaan.

Netti on täynnä hauskoja videopätkiä eri eläimistä. Erityisen hauskoja ovat kissat. sillä ne osaavat aina yllättää hauskoilla kujeilla ja tempuilla. Tässä kuvasarjassa on esiteltynä viikon parhaat pätkät kissojen tekemisistä:

1. Liskon yllätyshyökkäys
The 10 Goddamn Funniest Cat GIFs Of The Week

2. Matkija kissa
The 10 Goddamn Funniest Cat GIFs Of The Week

3. Banaanin hyökkäys
The 10 Goddamn Funniest Cat GIFs Of The Week

4. ”Yksi sinulle, yksi minulle”
The 10 Goddamn Funniest Cat GIFs Of The Week

5. Älä tule lähemmäksi muukalainen
The 10 Goddamn Funniest Cat GIFs Of The Week

6. Hali
The 10 Goddamn Funniest Cat GIFs Of The Week

7. Koirataksi
The 10 Goddamn Funniest Cat GIFs Of The Week

8. Tule takaisin harjasi kanssa!
The 10 Goddamn Funniest Cat GIFs Of The Week

9. Ei taas…
The 10 Goddamn Funniest Cat GIFs Of The Week

10. ”Kuvaa minua”
The 10 Goddamn Funniest Cat GIFs Of The Week

Muista jakaa iloa myös kavereillesi!

Lähde: Buzzfeed

Evästevalinnat