Instrumenttia soittaessa nopeus ei aina ole kaikista olennaisin asia, varsinkaan silloin, kun puhutaan “tunteella” soittamisesta. Eva Vergilova on soittanut sähkökitaraa pienestä pitäen, jonka vuoksi hän on ikäisekseen erittäin kypsä ja taitava muusikko.

Videolla näemme, kun nainen esittää rauhallisen kappaleen, joka kasvaa upeasti loppua kohden. Kannattaa pitää silmällä sitä, kuinka nainen soittaa puhtaasti ja upeasti tulkiten jokaisen nuotin.

Tiedätkö sen tunteen, kun oma lempikappale alkaa soimaan ja et vain yksinkertaisesti pysty olemaan laulamatta. Automatkoilla perheillä on usein tapana laulaa klassikkokappaleita täydellä sydämellä.

Näemme tällä videolla suloisen trion, joka esittää “You Raise Me Up” -kappaleen. Esitys on hieman tavallisesta poikkeava, sillä kuoroon kuuluu myös koira, jolla on yllättävän kaunis ääni.

Katso esitys alla olevasta videosta!

Ihmiset pystyvät pitkäjänteisyydellä ja harjoittelulla uskomattomiin suorituksiin.

Lorelai Mosnegutu syntyi ilman käsiä ja tämän seurauksena hänen äitinsä hylkäsi hänet. Lorelai eli kaksi vuotta orpokodissa, jonka jälkeen hänet adoptoitiin onnelliseen perheeseen.

Lorelai sai perheeseen muuttaessaan aloitta pianonsoiton. Tyttö kehittyi nopeaa vauhtia siitä huolimatta, että hän soitti pianoa jaloillaan. Tällä videolla näemme, kun hän esittää kauniin kappaleen Romanian Talent-ohjelmassa. Yleisö ja tuomarit herkistyvät välittömästi ja ei ihme!

Olemme nähneet jo useita videoita, joissa asiat menee prikulleen kuten pitääkin. Tomaatti leikkautuu tasaisesti niin ihanasti sileiksi siivuiksi ja niin edelleen. Tässä on video, joka saa paatuneimmankin epäjärjestyksen rakastajan hermostumaan.

Kuinka pitkälle pystyt katsomaan videota?

Lapsista olevat valokuvat ovat siitä hauskoja, että niitä on erittäin ihana katsella lukuisia vuosia myöhemmin ja muistella menneitä. Valokuvat harvemmin paljastavat mitään hälyyttävää, joka johtaisi pikaiseen sairaalakäyntiin. Tässä tapauksessa viaton valokuva pelasti kuitenkin 1-vuotiaan pojan hengen, kun neuvokas isä huolestui siitä, mitä hän näki poikansa silmässä.

Jackson oli aivan tavallinen 1-vuotias poika, jonka isä oli alkanut ihmetellä sitä, miksi poika on alkanut viime aikoina katsoa hieman kieroon. Hän tarkasteli tämän jälkeen valokuvia ja huomasi pojan silmässä jotain todella kummallista. Isä päätti viedä lapsensa lääkäriin, jossa selvisi, että silmässä on kasvain.

Isän nopean toiminnan ansiosta kasvain saatiin hoidettua ja pidettyä ainakin toistaiseksi aisoissa. Toki aina on olemassa riski, että kasvain uusiutuu, mutta me toivomme silti Jacksonille pelkkää parasta!