Rentouttava kylpyhetki muuttuu sekunnisssa juoksutreeniksi. Piilokameraan joutuneita kylpijöitä odottaa nimittäin jäätävä yllätys altaassa. Sinne on laitettu tekokäärme luikertelemaan kylpijöiden iloksi.

Suomen suosituin räppäri Cheek piti tänään tiedotustilaisuuden, jossa hän kertoi paljon puhuttaneen salaisuutensa. Räppäri vetää keikan Olympiastadionilla 23.8.2014.

Lipunmyynti alkaa maanantaina 25.11. klo. 09.00

 

Naiset ovat ihmeellisiä otuksia. Tällä lyhyellä videolla naisen mahassa potkii ja möyrii pieni ihmisenalku. Siellä se elelee ja valmistautuu maailmaan äitinsä ulkopuolella. Huikeaa!

Amerikkalainen koomikko Jack Vale yllättää ohikulkijat. Hän on stalkannut ihmisiä Instagramista, Twitteristä ja Facebookista, selvittänyt, missä he ovat ja mennyt paikan päälle jutustelemaan. Pelkän sosiaalisen median informaation avulla hän tietää tarpeeksi yllättääkseen ihmiset. Älä siis ihmettele, jos kaupankassa tai postimies kyselee koirasi kuulumisia tai kertoo, mitä söit juuri lounaaksi ja missä.

Miehellä on valjaat yllään, ja hän aikoo hypätä sillalta heilurihypyn. Vaan ei yksin. Nainen kiipeää kaiteen yli ja takertuu mieheen kiinni. Ja sitten he hyppäävät yhdessä. Onneksi ei kummallakaan kädet kramppaa.