Fakta on se, että eläin tuo omistajalleen lohtua, turvaa ja iloa.

Tämän takia jotkin sairaalat ovat keksineet ottaa niin sanottuja terapiakoiria ilahduttamaan potilaita. Mutta koira ei ole ainoa eläin, joka voi tuoda hymyn kasvoille. Nimittäin tällä videolla sairaalassa vieraileekin kaksi laamaa, jotka tunnetaan tuttavallisemmin nimillä Napoleon ja Rojo. Ne tallustelevat leit kaulassa pitkin sairaalan käytäviä ja köpöttelevät huoneesta toiseen. Siellä vanhukset ja lapset saavat rapsutella ja suukotella näitä valtavia karvapörriäisiä.

Lohtua, turvaa ja iloa juuri niille, jotka sitä eniten tarvitsevat.

Eräässä lastenkirjassa orava piilotti pähkinöitä maahan, sitten se katsoi taivaalla olevaa pilveä ja huomautti itselleen, että tämän pilven alta löydän kätköni.

Tässä mennään vähän yhtä epämääräisellä logiikalla, sillä lemmikkiorava tunkee isoa pähkinää vielä isomman berninpaimenkoiran pörröisen turkin alle. Se puskee pähkinän syvälle karvoituksen alle ja yrittää sitten peitellä sitä tassuillaan. Jostain syystä tämä ei onnistu ja pähkinä vierii maahan.

Berninpaimenkoira se vaan makoilee tyytyväisenä ja antaa oravan hoitaa tehtäväänsä.

Valkoinen kissa löytyi hortoilemasta yksin sateisella kadulla. Se oltiin hylätty, eikä sillä ollut paikkaa, minne mennä. Kissa oli selvästi aliravittu ja sen turkki oli todella kamalassa kunnossa. Onneksi kiltit ihmiset veivät sen eläinsuojeluyhdistykseen, jossa se sai tarvittavaa apua.

Pitkä, lumenvalkoinen ja kaunis turkki oli muuttunut likaiseksi takkukasaksi kissan asuessa kadulla.

Turkkia oli lähes mahdotonta saada selväksi, joten paras ratkaisu oli ajella se lähes kokonaan pois.

Kissa pestiin lämpimällä vedellä eläinshampoon kera, minkä jälkeen se sai kuivatella itseään rauhassa.

Ilmeestä päätellen kissa ei liiemmin pitänyt vedestä, mutta nyt se on ainakin puhdas!

Kissalla on nyt hyvä olla, eikä sen turkissa olevat lukuisat takkupallot enää kiristä sen ihoa.

Kissalla oli onneksi ruokahalu kunnossa…

… ja se alkoi saada painoa lisää. Onneksi.

Pikkuhiljaa sen karvat alkoivat kasvaa takaisin…

… ja se alkoi muuttua paljon iloisemmaksi veijariksi.

Arvatkaapas mihin kissa on matkalla…

… no omaan kotiin tietty! Sen ei enää tarvitse olla eläinsuojeluyhdistyksen hoivissa. Sillä on nyt ihan oma koti.

Uusi omistaja on todella tykästynyt uuteen perheenjäseneensä. Hän pitää kissasta hyvää huolta, ja kutoi sille oman villapaidankin siksi aikaa, että sen karvat kasvavat takaisin.

Kissan lempipuuhaa on istua ikkunalaudalla, ja katsella ulkona olevia lintuja.

Muutaman viikon jälkeen kissan karvat olivat kasvaneet takaisin.

Ei enää harmaata takkupalloa, vaan todella kaunis ja pehmeä turkki.

Kyllä nyt kelpaa!

On kamalaa, kuinka paljon maailmassa on ilkeitä ihmisiä, jotka hylkäävät lemmikkinsä kadulle. Onneksi kuitenkin vastapainona on hyviäkin ihmisiä, jotka auttavat näitä viattomia luontokappaleita takaisin jaloilleen.

Tälläkin kissalla oli todella kurja elämä kadulla, mutta onneksi sillä on nyt lämmin ja rakastava koti, jossa se saa viettää koko loppuelämänsä onnellisena.

Lähde: izismile.com

Kaksi koiraa seisoo kanootissa, joka on irronnut rannasta. Kanootti valuu voimakasta virtaa alas koirat mukanaan. Koirat haukkuvat – huutavat apua – niin kovaa, että niiden ääni kuulostaa jo melkein pihiniltä.

Yllättävä pelastaja, musta labradorinnoutaja hyppää rannalta rohkeasti veteen ja lähtee uimaan vastavirtaan, kohti kanoottia. Se nappaa suullaan kiinni kanootin päässä roikkuvasta narusta ja lähtee vetämään koirakavereitaan rantaan. Mieletön pelastus näiltä hyvin koulutetuilta otuksilta!

Onneksi nämä kaverukset yllätettiin salakuvaamisella, sillä heillä näyttää olevan tärkeä hetki yhdessä.

Mies istuu koiransa kanssa sohvalla. Sitten alkaa kohtuullisen hellyyttävä yhteinen täydellisessä rytmissä etenevä jammailu. Näyttää siltä, että ei ole ensimmäinen kerta, kun jotain tällaista tapahtuu. Aika coolia.