[playbuzz-item url=”//www.playbuzz.com/vivasfi10/testaa-mik-viikonloppujuoma-olet”]

Kaikilla kauniilla asioilla on tapana joskus loppua. Sairaalassa viimeisiä päiviään elävät ihmiset ovat usein kiitollisia pienistäkin eleistä, joita heille tehdään.

Sairaanhoitaja Joshua Woodard päätti toteuttaa Maryn viimeisen toiveen ja laulaa tälle kauniin kappaleen. Ainutlaatuisen tilanteesta teki se, että Mary oli opettanut Joshualle laulua ja pianonsoittoa vuosia sitten. Video kuvattiin Maryn viimeisten elinpäivien aikana ja tähän päivään mennessä nainen on jo valitettavasti kuollut.

Vaikka tilanne onkin todella surullinen, niin on upeaa, että vanhan naisen yksi viimeisista toiveista toteutettiin näin suurella sydämellä. Pienet teot toiselle voivat merkitä valtavasti ihmiselle, joka on viettää viimeisiä elinpäiviään.

Rintoja voi kohentaa monella keinolla, mutta oletko koskaan kokeillut teipata niitä hieman terhakammiksi? Maailmanluokan tähdet, kuten Kim Kardashian käyttävät tätä salaista tekniikkaa pukeutuessaan mitä avonaisimpiin gaalamekkoihin.

 

 

Tissien teippaaminen on hyvin yksinkertaista. Tarvitset vain ruskeaa pakkausteippiä ja mekon, jossa on leveät olkaimet. Leikkaa teipistä pitkiä kaistaleita ja liimaa ne ihoosi henkseleiden lailla, nostaen samalla rintaa reilusti ylemmäksi.

tissit_teipitta

Ero on huomattava!

tissit_teipilla

Ei kipuu, ei hyötyy.

Teippien irrottaminen pitkän gaalaillan jälkeen saattaa hieman kirpaista.

tissit_tuska

Kovia kokeneet koirat ovat päässeet turvakotiin, mutta ne ovat edelleen todella arkoja ja pelokkaita aiempien tapahtumien vuoksi. 6-15 vuotiaat lapset ovat päässeet Missourissa harjoittelemaan lukemista koirien edessä.

Yhteistyöllä on positiivinen vaikutus sekä lapsiin, että eläimiin. Koirat kokevat olonsa turvalliseksi ja huomaavat, että ihmisiä ei tarvitse pelätä. Lapset taas saavat seuraa ja kaverin, joka varmasti kuuntelee heidän harjoitteluaan.

On tunnettu tosiasia, että parhaat ideat syntyvät yleensä suihkussa. Suihku on nimittäin monelle se paikka, jossa saa olla yksin ja rauhassa kiireisen arjen keskellä. Tässä on yhdeksän hauskaa ajatusta, jotka ovat heränneet kylpyhuoneessa.

suihku1

suihku2

suihku3

suihku4

suihku5

suihku6

suihku7

suihku8

suihku9

Lisää hauskoja ajatuksia suihkusta voit löytää Twitter-tililtä ShowerThoughts.