Pohjoinen pallonpuolisko on karu, mutta samalla erittäin kaunis paikka. Tällä henkeäsalpaavalla videolla näet mahtavia revontulia, jotka tuovat valoa synkkään syksyyn, sekä talveen.

Revontulet ovat valoilmiöitä, jotka koostuvat värikkäistä ja tanssahtelevan näköisistä kuvioista yötaivaalla. Näitä valoilmiöitä näkyy sitä enemmän, mitä kauemmaksi päiväntasaajassa mennään. Suomessa revontulia tavataan talvisin usein. Revontulet aiheutuvat aurinkotuulen varattujen hiukkasten osumisesta Maan ilmakehään. Niitä syntyy kun energiset hiukkaset, jotka pääsevät Maan magneettikentän läpi törmäävät ylempään ilmakehään. Upeimmat revontulet näkyvät, kun auringolla on ollut voimakkaita energian purkauksia.

Venäjällä lähes jokaisessa autossa on tallentava videokamera, joka helpottaa huomattavasti syypään löytämistä esimerkiksi kolareissa. Videonauhoille tallentuu kuitenkin mitä ihmeellisimpiä tapahtumia, joista tämä video on hyvä esimerkki. Auton kameraan talletui nimittäin hävittäjä, joka lensi vain muutaman metrin korkeudella autotien yläpuolella.

Klubitus ja tanssiminen voi olla hyvinkin haastavaa, ja mokia voi sattua. Tärkeintä on kuitenkin pitää hauskaa, eikö?
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.

Matkalaukkujen vastaanotossa ihmisiä oli vastassa outo yllätys. Liukuhihnalle oli nimittäin joutunut seksilelu, joka oli ilmeisesti tipahtanut pois laukusta tai sitten joku oli keksinyt hauskan pilan ihmisille. Kukaan henkilöistä ei ainakaan heti kehdannut tunnustaa esinettä omaksi.

Tämän miehen harrastus ei ole ihan niitä perinteisimpiä. Mies nimittäin liitelee pitkin vuoristoja liitopukunsa avulla ja nyt hämmästyttää ihmisiä nettiin lataamallaan videollaan. Alexander on harrastanut liitelemistä jo useita vuosia ja hänen fyysinen kuntonsa on huippu-urheilijan luokkaa. Alexanderin suorittamat temput ovat hengenvaarallisia, mutta mies sanoo tietävänsä lajin riskit.