The Gambitin reilu pari viikkoa sitten julkaistu Señorita-musiikkivideo on rikkonut jo 140,000 katsojan rajan YouTubessa. Samalla tuoreen singlen musiikkivideo on nopeasti noussut artistin uran tähän asti suosituimmaksi soolovideoksi.

Tarina señoritasta, rotasta ja sankarista on herättänyt puheita uudenlaisesta suomiräpistä, jota on kuvattu letkeäksi, rennoksi ja aurinkoiseksi.

Radio Gaalassa vuoden radio-ohjelmasta juuri palkitut NRJ:n Aamupojat kommentoivat lähetyksessään The Gambitin lunastavan uudella singlellään niitä lupauksia, joita hän on herättänyt musiikkipiireissä vuonna 2005 tekemästään debyytistä asti.NBA:ssa nähdään silloin tällöin uskomattomia ponnistuksia, jotka vaikuttavat lähes mahdottomilta.

Tällä kertaa asialla oli DeAndre Jordan, jonka suoritusta on alettu kutsumaan hirviömäiseksi donkkaukseksi. Tapahtuman jälkeen vastustajajoukkueen pelaajat protestoivat koria, sillä heidän pelaajansa jäi käytännössä Jordanin alle hypyn aikana ja loukkaantui.

“Mitä minä tekisin jos olisin haluttu rikollinen?” Ei ole asia mitä kysymme kovinkaan usein itseltämme. Nämä onnettomat yksilöt joutuivat kuitenkin juuri tämän tilanteen eteen.

Nivean stressin vastaisia deodorantteja mainostava temppu toteutettiin vilkkaalla lentokentällä.

Silloin tällöin nähdään tapauksia, joissa ihmiset suuttuvat, kun hyllyiltä ei löydy haluttua tavaraa.

Tämä nainen oli kuitenkin poikkeuksellisen vihainen, sillä hän halusi tuhota koko kaupan. Onneksi paikalla oli mies, joka hoiti tilanteen tyylikkäästi.

Mike Brodie kyllästyi yhteiskuntaan kymmenen vuotta sitten, ja päätti muuttaa elämäntyylinsä hieman vapaammaksi. Brodie kiersi Amerikkaa vuodesta 2002 lähtien rahtijunilla, tavaten samaa elämäntyyliä edustavia ihmisiä.

Mike Brodie myös valokuvasi koko matkansa vanhanaikaisella polaroid-kameralla.