Ystävänpäivänä ruusuja ostetaan ehkäpä eniten koko vuonna ja Yhdysvalloissa päivän viettäminen on lähtenyt lähes käsistä. Suomessakin muistetaan kukilla niin ystäviä kuin rakkaitakin. Tiedätkö, mitä ruusujen eri värit perinteisesti tarkoittavat? Katso alta, mitä saamasi kukka tarkoittaa! Muista kuitenkin, että kaikkea ei tarvitse välttämättä ottaa niin vakavasti.

Punainen – Syvä rakkaus

Keltainen – Ystävyys

Vaaleanpunainen – Ihailu

Oranssi – Intohimo

Sininen – Salamyhkäinen

Laventeli – Rakkautta ensisilmäyksellä

Valkoinen – Viattomuus

 

Lähde: The Flower Expert

Venäjällä raekuuro yllätti ihmiset ikävällä tavalla, kun monet olivat rannalla viettämässä vapaapäivää. Hurjan ukkoskuuron myötä tulleet rakeet olivat marmorikuulien kokoisia ja tekivät tuhoa, sekä vahingoittivat ihmisiä. Tämä tilanne ei kuitenkaan ollut vielä pahin, sillä maailman suurimmat rakeet ovat olleet jopa appelsiinin kokoisia.

Katso video ja ole iloinen, että Suomessa harvemmin nähdään tällaisia luonnonilmiöitä…

Pakkaset paukkuivat viime viikolla ympäri Suomen ja Helsingissäkin täristiin kahdenkymmenen asteen lukemissa. Yle Sää julkaisi Facebook-sivullaan alla näkyvän kauniin videon, jossa saippuakupla jäätyy hiljalleen kokonaiseksi “kristallipalloksi”.

Salametsästäjät ovat edelleen suuri ongelma Afrikassa. Norsunluu on valitettavasti arvokasta kauppatavaraa sen laittomuudesta huolimatta. Tämän seurauksena salametsästäjät jahtaavat norsuja samalla, kun eri eläinsuojelujärjestöt ja aseistautuneet sotilaat suojelevat näitä majesteettisia eläimiä.

Tämä norsu oli joutunut elämään suurissa tuskissa jo pidemmän aikaa. “Pretty Boyksi” nimettyä norsua oltiin ammuttu päähän ja luoti oli juuttunut eläimen kalloon. Tulehtunut ja varmasti kipeä haava ajoi norsun pyytämään apua ihmisiltä. Eläinlääkärit saivat norsun nukutettua, jonka aikana luoti poistettiin ja haava desinfioitiin. Luoti oli osunut onneksi muutaman sentin “liian korkealle”, jonka seurauksena norsu ei ollut kuollut.

Tietyt linnut pystyvät matkimaan ihmisten käymää keskustelua yllättävän pitkälle. Tämä lintu näyttäisi myös ymmärtävän yllättävän paljon, mitä nainen yrittää sille kertoa.

Alla käännös käydystä keskustelusta:

Lintu:” Hei, tässä on Onon-perhe.”
Lintu: “Mikä on huonosti?”
Ihminen: “Abe-chan, olet hieman liian aikaisessa. Sinun tulee sanoa hei vasta, kun puhelimeen on vastattu.”
Lintu: “Okei, ymmärrän.”
Ihminen: “Ymmärsitkö oikeasti? Luotan sinuun. Hei, tämä on Ono-perheen koti Gifussa.”
Lintu: “Okei, ymmärrän”
Ihminen: “Selvä.”