Joskus samaa pyyhettä tulee käytettyä liian pitkään ja se alkaa haista pahalle. Tiesitkö, että sitä kuuluisi pestä jo kolmen käyttökerran jälkeen? Silloinkin vain, jos pyyhe on ehtinyt kuivua välissä. Pyyhkeet keräävät kaikenlaisia bakteereja, eikä sitä saa etenkään jakaa kenenkään kanssa.

Joskus veitsenteroittajaa ei ole lähettyvillä, kun tomaatit pitäisi leikata salaattia varten. Tavallisen posliinilautasen avulla voit näppärästi teroittaa veitsesi väliaikaisesti. Aseta veitsi sen pohjassa olevaa ympyrää vasten ja vedä veistä sen pintaa pitkin useita kertoja. Pese lopuksi veitsi ja johan taas leikkaa.

Joskus omien vanhempien välinen hellyys voi olla kiusallista katseltavaa, mutta tämä vauva on eri mieltä asiasta. Hänestä on todella hauskaa nähdä, kun äiti ja isä pussaavat. Vauva ei voi lakata nauramasta, vaan kikattaa iloisesti joka kerta, kun hänen vanhempansa suutelevat toisiaan.

Angela Clayton on 18-vuotias tyttö, joka on harrastanut ompelua vasta pari vuotta. Alun perin hän kiinnostui japanilaisesta cosplaysta, mutta keskittyy nykyään enemmän ideoimaan pukunsa itse. Clayton saa inspiraationsa esimerkiksi Disney-elokuvista ja historiallisista naisista.

Clayton aloitti harrastuksensa 14-vuotiaana.

mekko1

”Ensimmäinen projektini oli koulupuku, jonka tekemiseen meni yli kaksi kuukautta.”

mekko2

Yhden mekon tekemiseen saattaa kulua yli 250 tuntia ja 11 metriä kangasta.

mekko3

”Haluan keskittyä omaan tyyliini sekä historiallisiin asuihin.”

mekko4

”Jos harjoittelee tarpeeksi, kuka tahansa voi tehdä tällaisia mekkoja.”

mekko5

Clayton rakastaa ompelua ja ideoiden toteutttamista.

mekko6

Clayton haluaa tulevaisuudessa ommella työkseen.

mekko7

Häntä ei tällä hetkellä kiinnosta opiskelu, eikä hän halua istua neljää vuotta koulun penkillä.

mekko8

Clayton haluaisi suoraan töihin muodin, teatterin tai elokuvien pariin.

mekko9

Joulun enkeli on yksi hänen lempiasuistaan, sillä siitä tuli juuri sellainen kuin hän halusi.

mekko10

Kuvat: Angela Clayton / Lähde: Cosmopolitan

Länsimaisessa kulttuurissa koira on paras ystävämme, eikä niitä todellakaan syödä lounaaksi. Koreassa tilanne on toinen, sillä koiria kasvatetaan ruuaksi lihafarmeilla. Amerikan yhdysvalloissa toimiva eläinsuojelujärjestö Humane Society päätti toimia ja pelastaa 26 koiraa korealaiselta teurastamolta.

Järjestö on tänä vuonna tehnyt jo neljä samanlaista pelastusoperaatiota. Eläimille etsitään Amerikasta rakastavat kodit, joissa ne saavat paljon ruokaa ja lämpöä. Humane Society pyrkii sulkemaan kokonaan korealaisia farmeja neuvottelemalla omistajien kanssa.

Videon lopussa kaksi koirakaverusta tapaa toisensa ensi kertaa vapaudessa. Onneksi maailmasta löytyy ihmisiä, jotka välittävät eläimistä ja näin niiden elinolot paranevat koko maailmassa yksi askel kerrallaan.