Rakastamme optisia harhoja, sillä ne ovat kaikessa järjettömyydessään yleensä aina hyvin huvittavia. Tässä kuvassa naisen vartalo näyttää kadonneen täysin, eivätkä ihmiset ole varmoja, mikä tässä kuvassa oikein edes on. Jotkut epäilevät sen olevan lintu tai hevonen, ja jotkut taas ovat sitä mieltä, että tässä taas on jonkinlainen ihannevartalo, johon naisten pitäisi mukautua. Joka tapauksessa, kuva on näpsäisty juuri oikealla hetkellä!

Physics 1, Anatomy 0

Hiusten värjääminen on oma taiteenlajinsa, ainakin mitä tulee ammattilaisten toimiin. Lontoolainen kampaamo esittää Instagramissa huikean piilotetun sateenkaaritukan. Monivärinen ilmesty jää piiloon, kun hiukset laskee alas. Jäämme vain miettimään miltä tällaiset hiukset näyttävät kevyessä tuulenvireessä!

 

Herkkusuut huomio! Tarvitset tämän unelmien leivonnaisen valmistamiseen neljää raaka-ainetta, munanvalkuaisia, sokeria, maissitärkkelystä ja kermavaahtoa. Täytteeksi tulee vadelmia, mansikoita ja luumuja. Katso videolta tarkat ohjeet, miten herkullinen kermakakku syntyy käden käänteessä.

Kuntoilua voivat harrastaa kaikenikäiset, mutta harvoin törmää näin näyttäviin lihaksiin alakouluikäisellä. Mutta katsopa kuvaa vielä kerran, niin huomaat, että tämän 11-vuotiaan tytön lihakset ovatkin hyvin suunniteltu kuvakulma. Oikeasti hänen takanaan seisoo joku, jonka käsivarret ovat juuri sopivassa kohdassa.

 

Koiria hylätään aivan liian usein kaduille tai sitten ne jätetään kuolemaan. Onneksi on olemassa hyväsydämisiä ihmisiä, jotka pystyvät pelastamaan ainakin osan näistä kovia kokeneista reppanoista.

Kentuckystä kotoisin oleva Malissa Lewis oli ajamassa oikoreittiä pitkin töihin, sillä hän oli myöhässä. Nainen huomasi kuitenkin tienvarressa jätesäkin, joka näytti liikkuvan. Hän ei voinut ajaa säkin ohi katsomatta, mitä se piti sisällään.

Malissa ei ollut uskoa silmiään, kun hän avasi pussin: siellä oli hylätty koiranpentu, joka oli jätetty kylmästi tienvarteen. Nainen päätti pelastaa koiran ja tarjota sille kodin. Hän nimesi koiran Heftyksi ja nyt pentu on toipunut ja se voi erinomaisesti.

Onneksi Malissa oli myöhässä töistä, sillä hän ei olisi muuten koskaan ajanut oikoreittiä pitkin.

moving-trash-bag-road-abandoned-dog-malissa-sergent-lewis-4

Tässä kuva Heftystä.

moving-trash-bag-road-abandoned-dog-malissa-sergent-lewis-6

Lähde: Boredpanda

Kuvat: Facebook

Evästevalinnat