Lentokoneen pienessä istuimessa kököttäminen ei ole kaikkein miellyttävintä puuhaa. Jalkoja ei saa suoraksi, edessä oleva penkki hipoo nenänkärkeä ja vieressä istuva tyyppi on yhtä lähellä kuin jäävuori oli Titanicia. Mutta sinne sitä on vaan sullouduttava kaikki sulassa sovussa, jos haluaa ilmateitse vaihtaa kaupunkia.

Jännittävä momentti on aina se, millainen tyyppi sattuu istumaan viereen. Meitä on nimittäin aika moneen junaan. Tässä 18 semmoista kaveria, jotka ovat ottaneet kohtuullisen rennosti tuon lentomatkan.

Lähde: Passenger Shaming

Äiti vietti vessassa vähän pidemmän tovin, minkä aikana kotoa pyyhkäisi läpi eräänlainen ”lumivyörö”. Tämän aiheutti kaksi pientä poikaa, yksi- ja kolmevuotiaat. Ei voi muuta sanoa kuin, että pojilla on varmasti ollut hauskaa. Ennen vanhaanhan sitä laitettiin tanssilattiallekin vähän jauhoja, jotta luistaisi askel paremmin. Ei se väärin ole.

Mahasta se ruoansulatusprosessi alkaa. Vatsahapot tuhoavat ruoan, jotta se voi lähteä mönkimään kohti suolia ja tulla lopulta ulos. Happo hajottaa ruoan ja tappaa samalla bakteereita. Videolla näkyy, mitä hampurilaiselle tapahtuu kolmen tunnin aikana vatsassa.

Tältä näyttää hampurilainen ennen ja jälkeen vatsahappojen. Nam!

Muistatteko, kun lapsena oli aina niin kivaa etsiä kuvakirjoista jotakin pientä hahmoa? Esimerkiksi Mauri Kunnaksen kirjoissa seikkalee usein se semmoinen karvainen pieni  ja harmaa hämähäkkiotus.

No joka tapauksessa porukka nuoria miehiä alkoi piilottelemaan Instagram-kuviinsa dildoa. Joissakin kuvissa sen etsiminen ei ole vaikeaa, mutta joihinkin saa kyllä käytettyä aikaa tovin ennen kuin tuo kuminen lerpukka löytyy.

Joten, etsi kuvasta dildo!

Lähde: Subtledildo.com / Instagram

Via Huffington Post

Suurin osa kissoista varmaan juoksee sängyn alle imurin nähdessään, mutta ei tämä kissa. Rijka-kissa on ihan hulluna imurin suuttimeen ja sen imuvoimaan. Se ottaa imurista kaksin tassuin kiinni ja rupeaa lipomaan kielellä ilmaa.