Tolpilla ei yleensä ole suurta roolia ihmishenkien pelastamisessa, mutta tällä kertaa tilanne oli toinen. Kadulla kävelevä nainen sai kokea nimittäin karmaisevan tilanteen, kun henkilöautonkuljettaja menetti autonsa hallinnan.

Onneksi tienvarressa seisoi yksinäinen tolppa, joka toimi pelastusenkelinä.

Saukko. Sea otter. Enhydra lutris.

Se on ihana, vaikkei sitä voi ottaa kotiin lemmikiksi. Se on ihana, kun se kelluu vedenpinnalla ja hoitaa poikastaan. Se on ihana, vaikka se kelluisi yksinkin. Tällä videolla ei ole mitään muuta kuin kelluva saukko, joka hieroo ja pesee naamaansa. Sen takaräpylät heiluvat rytmissä mukana ja kuopsuttavat toisiaan vasten. Kädet taas pyörittelevät sen naamaa, poskia, niskaa. Se rentoutuu ja nautiskelee. Kun eläin tekee jotain tällaista, tekee mieli alkaa lässyttää sille. Se on niin ihana.

Totuus tulee lapsen suusta, eivätkä pienet ihmiset kauheasti kaunistele totuutta. Lapset sanovat asiat juuri niin kuin ne ovat, ja se aiheuttaa välillä noloja tilanteita esimerkiksi vanhemmille. Lapsien möläyksille saa kyllä välillä nauraakkin oikein kunnolla, ja niistä riittää jutun juurta monelle kahvipöydän keskustelulle.

Nämä lapset ovat sanoneet rehellisesti asiat kirjeitse. Niin opettajille, vanhemmille, ystäville kuin Jumalallekkin.

imgur.com

flickr.com

imgur.com

imgur.com

passiveaggressivenotes.com

imgur.com

imgur.com

imgur.com

imgur.com

imgur.com

imgur.com

imgur.com

thehilariousblog.tumblr.com

imgur.com

imgur.com

imgur.com

imgur.com

imgur.com

imgfave.com

imgur.com

imgur.com

imgur.com

passiveaggressivenotes.com

imgur.com

funnyjunk.com

imgur.com

imgur.com

imgur.com

imgur.com

passiveaggressivenotes.com

imgur.com

imgur.com

imgur.com

passiveaggressivenotes.com

imgur.com

imgur.com

jron.tumblr.com

imgur.com

Kaikki alkoi siitä, kun noin viisi vuotta sitten nimimerkki hkbecky latasi videon Yuotubeen kissoistaan, jotka istuvat pöydällä ja taputtelevat tassujaan yhteen. Ne näyttävät siltä kuin pelaisivat läpsyttelypeliä nimeltä Patty Cake, jota yleensä leikitään lasten kanssa tai jota lapset läpsyttelevät keskenään.

Kaksi vuotta videon julkaisun jälkeen tämä video pompsahti Youtubeen. Kyseessä on siis täysin sama video, mutta siihen on lisätty puhe. Toisin sanoen näyttää siltä kuin kissat puhuisivat keskenään ja kinastelisivat siitä, miten leikin sanat ja rytmi menevät. Lopussa riita yltyy melkein tassutappeluun. Vaikka tämän leikin lyriikat voivat olla suomalaisille vieraita, tämä viihdyttää silti, sillä spiikkaus on onnistunut täydellisesti, ja pääroolin vetäjät eli kissat ovat huikeita.


Original Icons -sarjassa tutustutaan urbaaniin kulttuuriin yhdessä Cityn, VivaksenSpinFM:n ja adidas Originalsin kanssa. Lue Cityn artikkeli suomalaisen breakdancen synnystä ja kuuntele Spinin suora lähetys aiheeseen liittyen perjantaina kello 16.30.

Esittelyssä ehkä maailman nuorin DJ eli Disc Jockey eli tiskijukka. Kaverilla on homma hanskassa kaikin puolin – kuulokkeet päässä, vaippa tiukasti paikallaan ja rytmi veressä.

Treenipaikkana toimii pojan koti, ja laitteet on lainattu isältä. Vaippa se vaan tutisee ja tutti heiluu, kun pieni poika pistää vinyylin heilumaan. Musiikki raikaa pojan kuulokkeista, eikä hänen taidonnäytteensä ikävä kyllä kuulu yleisölle asti. Selkeästi musiikki on jotain erittäin hyvää, sillä pojan koko keho hytkyy onnellisena sen tahdissa. Isän jalanjäljissä kohti huippua!