Runeberginkadulle avattu Töölön Sävel –bar & bistro tarjoaa loistavat puitteet illanviettoon, sekä lounaalla käymiseen. Sävelen alakerrasta löytyy myös huone, joka on mahdollista varata suuremmalle ryhmälle, esimerkiksi kisakatsomoksi. bar & bistro on erikoistunut valmistamaan ”flameja”, jotka muistuttavat hieman pitsoja. Tosin flamit ovat kuitenkin todella kevyitä ja sopeutuvat hyvin myös urheilijan ruokavalioon.

Viikonloppuna bistro tarjoaa asiakkailleen täyteläisen brunssin, jolla päivä lähtee hyvin käyntiin. Töölön Sävelestä löytyy todella laaja olut ja siideri valikoima, joita kannattaa tulla maistelemaan pienellä tai hieman suuremmallakin porukalla.

Flambée 11,90 € Ainekset: Ranskankermaa, artisokan sydämiä, oliivia ja fetaa.

Kylmäsavulohi flambée 12,90 € Ainekset: Ranskankermaa, kylmäsavulohta, tilliä ja parmesanjuustoa.

Kampasimpukka flambée 13,90 € Ainekset: Ranskankermaa, kampasimpukoita, kaprista ja basilikaa.

Hieman nälkäisemmille kavereille tarjolla on myös maittavia burgereita!

Käy bistrossa lounaalla ja lähetä meille palautetta.

Aukioloajat: ma – ke: 11:00 – 0:00 to – pe: 11:00 – 2:00 la: 13:00 – 2:00 su: 12:00 – 20:00

Osoite: Runeberginkatu 40

Näin helposti se käy. Ainakin tässä perheessä. Lapsi ei haluaisi istua paikallaan autossa, ja se ilmaiseekin mielipiteensä selkeästi Mutta onneksi vanhemmilla on ässä hihassa. Se on Katy Perryn kappale Dark Horse. Lapselta lähtee niin sanotusti sokka irti. Onneksi on musiikki.

Taiteilija Omid Asadi kaivertaa pudonneisiin puunlehtiin upeita kuvia. Työvälineinään hän käyttää terävää pientä veistä, sekä neulaa. Työ on pikkutarkkaa, sekä siinä tarvitaan paljon kärsivällisyyttä.

“Art for me is the way of looking differently to this world and around myself. I started to think why nobody paid attention to these beautiful leaves and trod on them, because of their name – if they were called flowers we wouldn’t tread on them at all! I wanted to give the leaves another life and make art from them.”

Lisää Omidin töitä voi katsoa hänen kotisivuiltaan tai Facebookista.

Lähde: Facebook

Tällä videolla ei ole mitään ihmeellistä nähtävää.

Eipä.  Tämä ketterä koira kipuaa vaijerin päälle ja saa pidettyä tasapainonsa erinomaisesti. Eikä siinä vielä kaikki, sillä se nousee lopuksi vielä takajaloilleen seisomaan. Jos tällaista tasapainottelua on joku joskus kokeillut, sen tietää, että tuo ei ole helppoa. Tälle veijarille se näyttää tosin olevan.

Jos olet miettinyt elämän tarkoitusta, nyt siihen on löytynyt vastaus. Kindofnormal.com-sivusto julkaisee tasaisin väliajoin faktoja arkisista asioista kaavioiden muodossa.

Tähän on koottu 29 parasta ironista faktaa, jotka helpottavat elämän ymmärtämistä ja asioiden hahmottamista. Nämä tuntuisi kertovan ihmisluonteesta aika paljonkin. Hassuja!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

Lähde: kindofnormal.com/truthfacts

Evästevalinnat