Jos olet miettinyt elämän tarkoitusta, nyt siihen on löytynyt vastaus. Kindofnormal.com-sivusto julkaisee tasaisin väliajoin faktoja arkisista asioista kaavioiden muodossa.

Tähän on koottu 29 parasta ironista faktaa, jotka helpottavat elämän ymmärtämistä ja asioiden hahmottamista. Nämä tuntuisi kertovan ihmisluonteesta aika paljonkin. Hassuja!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

Lähde: kindofnormal.com/truthfacts

Omistaja oli tehnyt kauniin kappaleen koirallensa Doogielle, hänen elämänsä keskipisteelle. Doogie on aina rakastanut omistajansa musiikkia, ja tulee aina hyvin lähelle halailemaan kun mies kaivaa kitaransa esiin.

On hyvin hellyyttävän näköistä, kun koira roikkuu omistajansa kaulalla tyytyväisen näköisenä, ja antaa muutaman pusunkin laulun lopussa. Nämä ovat kyllä erottamattomat kaverukset.

Lasinpuhalluksessa puhalletaan ilmaa sulaan lasiin, jolloin siitä muodostuu kupla. Sulaa lasikuplaa voidaan muotoilla haluamallaan tavalla ja tehdä mitä upeimpia koriste-esineitä. Lasin lämpötilaeroja hyödyntämällä, pyörittämällä ilmassa tai apupintoja vasten pyritään saamaan haluttu muoto. 

Tämä herra on jo varsin kokenut lasinpuhaltaja. Häneltä sujuu hevosen muotoileminen kuin leikki, eikä siihen mene kuin pari minuttia aikaa. Lopputulos on kaunis ja virheetön.

Ensitreffit on se juttu, joka saa monen sinkkuihmisen vatsan soittamaan jännityssinfoniaa. Mutta ei hätiä mitä. Nimittäin City selvitti suuren deittikyselyn avulla, että mitä mieltä Suomen kansa on ensitreffeistä.

Tästä löytyy yhdeksän tärkeintä asiaa, jotka on hyvä pistää ylös.

1. Lauantai on paras päivä treffailla

Eniten ääniä saivat perjantai ja lauantai.

  • Maanantai 2 %
  • Tiistai 7 %
  • Keskiviikko 18 %
  • Torstai 18 %
  • Perjantai 21 %
  • Lauantai 22 %
  • Sunnuntai 6 %

2. Mieti kiva treffipaikka

”Speden hauta”, vastasi yksi kaveri. Suurin osa kyselyyn vastanneista valitsisi kuitenkin kahvilan. Luontoäidin helmaan kaipasi 15 % ja baariin vain 10 %.

3. Valitse musiikki

Yksi kaveri oli sitä mieltä, että kaikki kortit pöytään heti: ”Parasta musaa ensimmäisillä deiteillä on jodlaus. Jos sen kestää, tietää, että nyt on tosi kyseessä.” Tai sitten voi valita esimerkiksi jonkun näistä suosikeista: rnb (19%), rock (16%) ja jazz (13 %).

4. Nyt ei mitään kukkia

Moni vaivaantuu lahjoista ensitreffeillä. Tunnelma menee semmoisista liian romanttiseksi ja henkilökohtaiseksi. Juoman tai purkan voi toki tarjota ilman huolenhäivää.

5. Jokainen maksaa omat pullansa

Puolet kyselyyn vastanneista on sitä mieltä, että ensimmäisillä treffeillä molemmat maksavat oman laskunsa. Jos joku tarjoaa, se on mies. Naista ei kukaan ehdottanut lompakkonsa avaajaksi.

6. Ole just sellainen kuin olet

Kyselyyn vastanneista 64 % kuumenee itsevarmuudesta, 62 % ulkonäöstä ja 48 % läpistä. Erään vastaajan kuumenemiseen vaaditaan kuitenkin yksinkertaisesti ”hyvät hinkit”.

7. Kysyppä joku toinen

Jos latelee paniikissa ensimmäisen vartin aikana kaikki keksimänsä iskurepliikit, saattaa huomata istuvansa yksin. Myöskään liian henkilökohtaisuuksiin ei kannata ensitreffeillä pureutua eikä udella toiselta lapsuudentraumoista ja existä.

Kyselyyn vastanneista reippaasti yli puolet juttelee mielellään harrastuksista ja muista omaa sydäntä lähellä olevista jutuista. Tosin rajansa siinäkin kaikella. Jos toinen ei kiinnostu aiheesta, on syytä vaihtaa johonkin muuhun.

8. Pese hampaat ja vedä purkka suuhun ennen tapaamista

Lähes 40 % oli sitä mieltä, että pahin turn-off on hirveänhajuinen hengitys. Joten jos aiot avata treffeillä suusi tai edes hymyillä, muista vetää purkkaa ennen tapaamista. Kovana turn-off kakkosena tulee huonot vitsit ja kolmantena liika humaltuminen.

9. Älä ressaa ja ylianalysoi – elämä järjestää

Deittikyselyyn vastanneista 34 % ottaa treffien jälkeen deittiin yhteyttä viimeistään seuraavana päivänä ja 32 % heti, kun haluaa uusille deiteille.

Eli älä ressaa. Kaikki järjestyy. Ja jos tämä ei ollut se tyyppi, aina tulee uusia.

Kuvat: Fotolia

Mainoksia pidetään yleensä ehkä vähän liiankin positiivissävytteisinä. Niissä näkyvät pelkästään tuotteen hyvät puolet, mikä on tietysti täysin ymmärrettävää. Eihän kukaan halua sanoa, että ”no tää on ihan ok”, koska kilpailu on kovaa, mainoksissa ja brändäyksessä vedetään kaikki pelikortit pöytään.

Mutta onneksi aina löytyy joku nerokas yksilö, jonka hihassa piilee ässä. Tähän on koottu 21 mainosta, jotka on muokattu kuluttajalle hieman tunnetuimmiksi sloganeiksi.

1.

Psst… Cookie Dough toimii parhaiten.

2.

”Eikun, kyllä mä käytän sitä myös graafiseen suunnitteluun ja silleen…”

Etkä käytä.

3.

MISSÄ ON LÄHIN KITARAKAUPPA?!

4.

”Ah, olipa hyvä lenkki. Nyt tarvitsen Gatoraden!” sanoi ei-kukaan juoksija koskaan.

 5.

Yhdessä höylässä oli seitsemän terää. Seitsemän (7).

6.

Paljon kissavideoita ja yksi sellainen, jossa virtahepo pieraisee kovaa.

7.

Kolme tuntia pöydän ääressä ja kaikki on pilalla.

8.

Ei lisättävää.

9.

Ja jokainen voi löytää taiteilijasielun itsestään.

10.

Jos jäät kuuntelemaan poksuttelua, koko setti on pilalla ja läpimärkä.

11.

Koska Victoria’s Secretin mallit… Huh.

12.

Opiskelijakortti, olut, ketsuppi ja – nuudelipusseja (satoja kaapissa).

13.

Joka toinen päivä. Sama juttu. Eikä mikään muutu.

14.

Se vienoinen pettymys…

15.

Onko kukaan koskaan lukenut niitä? Mitä niissä sanotaan?

16.

Kahdessa tunnissa ehtii hyvin aloittaa ainakin kuusi elokuvaa ja lopettaa niiden katsomisen, koska ei kiinnostakaan.

17.

Lego tykkää jäädä jalan alle.

18.

Koululaisten kirjasto ja tietosanakirja yhdessä paketissa…

19.

Eiiiiiiiiiii!

20.

Kun ostat kuusi purkkia, saat vessapaperit kaupan päälle.

21.

Ettei elämä olisi liian helppoa.