Kurt Cobain oli Nirvanan solisti, jonka kuuluisimmat kappaleet soivat vieläkin radioiden soittolistoilla. Nämä ihmiset päättivät kokoontua rock-laulajan muiston kunniaksi suurelle areenalle, jossa he esittivät Smells Like Teen Spirit -kappaleen samanaikaisesti.

Esitystä katsoessa iholle nousee kylmät väreet, kun kaikki instrumentit ja laulu soivat toistensa kanssa täydellisessä harmoniassa.

Korkokenkiä joko rakastaa tai inhoaa. Jos ne kuitenkin sopivat jalkaan ja niillä pysyy pystyssä, ei ole mitään syytä olla näyttämättä upealta. Alla näkyvällä videolla filippiiniläinen Sinon Loresca Sr. näyttää, miten korkeissa koroissa kävellään tyylikkäästi ja poseerataan tarpeen tullen. Olemme täysin mykistyneitä siitä, miten tyrmäävältä kyseinen herra näyttää kengissään!

Kaunotar ja hirviö on vuonna 1991 ensi-iltansa saanut samannimiseen ranskalaiseen satuun perustuva The Walt Disney Companyn animaatioelokuva. Elokuva palkittiin muun muassa Oscarilla parhaasta sävellyksestä ja parhaasta laulusta.

Elokuvasta on tehty uusi ihmisten näyttelemä musikaaliversio, jota tähdittää Harry Potter -elokuvista tuttu näyttelijä Emma Watson. Kaikkien rakastaman klassikon viimeinen traileri on nyt julkaistu ja se saa ainakin meidät huokaisemaan nostalgiasta.

Elokuva saa ensi-iltansa 17. maaliskuuta 2017.

Pienenä tulee kokeiltua kaikenlaisia asioita, joista sitten oppii, mitä kannattaa ja ei kannata tehdä. Tällä videolla pieni poika on hämmentyneenä, sillä hän on juuri leikannut kulmakarvansa pois ja korvannut ne tussilla.

Hermostunut ilme johtuu varmasti myös kulmakarvojen huvittavasta muodosta.

MainTenanT -niminen tanssipari osaa esiintyä tavalla, joka koskettaa jokaista ihmistä. Tällä herkällä 10 miljoonaa katselukertaa keränneellä videolla näemme esityksen, jonka tunnelataus on valtava.

Videota katsoessa herkimmät saattavat jopa puhjeta kyyneliin.