Kun Jonny Benjamin oli 20-vuotias, hänelle diagnosoitiin skitsoaffektiivinen häiriö. Tämä tarkoittaa sitä, että sairausjakson ollessa voimakkaimmillaan, hänellä ilmenee mielialahäiriöitä ja harhoja. Nuori mies ajatteli, ettei hänen elämänsä voi koskaan enää palata normaaliksi, ja hän päätti tehdä itsemurhan.

Mutta seistessään Lontoon Waterloon sillalla tuntemattoman miehen ystävällisyys sai hänet toisiin aatoksiin. Mies nimeltä Mike pelasti Jonnyn hengen.

Kuusi vuotta myöhemmin Jonny halusi löytää tuon miehen, ja tällä videolla he vihdoin tapaavat.

25-vuotias James Lee hyppäsi muiden laskuvarjohyppääjien kanssa lentokoneesta. Hänellä oli kypärässään kamera, joka tallensi hypyn.

Yhtäkkiä, noin 3,8 kilometrin korkeudessa toinen hyppääjä osuu Jamesiin, jolloin mieheltä lähtee taju. Hän alkaa pyöriä holtittomasti. Onneksi kaksi muuta hyppääjää huomaa, että jotakin on oudosti, ja he saavat avattua Jamesin laskuvarjon. James herää, kun varjo on jo auennut eikä hänellä ole mitään muistukuvaa tapahtumista. Pelottava ja vaarallinen tilanne päättyi onneksi hyvin.

Kaikki näyttää aluksi ihan normaalilta. Kissa kävelee keittiössä tekemättä mitään, ja omistaja videokuvaa tätä tekemättömyyttä. Mitään ei oikeastaan tapahdu.

Mutta sitten. Kissa päättää antaa omistajalleen jotain videokuvattavaa. Se nimittäin nousee takajaloilleen, nostaa etutassut vaakatasoon ja lähtee pomppimaan eteenpäin. Omistaja repeää nauramaan, sillä ilmeisesti myöskään hän ei ole nähnyt mitään tällaista aikaisemmin.

Viisikymppinen vuorikiipeilijä Art Cormier esittelee huikeita kiipeilytaitojaan pelkän tuolin avulla. Hän kiertää tuolin ympäri sen alakautta osumatta lattiaan tai ottamatta tukea maasta. Eikä tuolikaan näytä paljoa keikkuvan, kun tämä timmissä kunnossa oleva mies näyttää, miten homma hoidetaan. Siitä vaan sitten treenaamaan!

Youtubessa Neiland-nimimerkkinen mies julkaisi videon itsestään, jolla hän opettelee tanssimaan.

Vuosi sitten mies päätti haastaa itsensä. Hän halusi oppia tanssimaan. Aikarajaksi tälle hän asetti 365 päivää. Ja niin tämä klippi syntyi. Videolla näkyy kolme erilaista tanssityyliä, ja se on kuvattu eri vuodenaikoina. Teema on laajempi kuin pelkkä tanssiminen. Tarkoitus on kannustaa jokaista tekemään sitä, mistä oikeasti nauttii. Kaikki on mahdollista, kaikkeen pystyy. Ainut, mitä tarvitaan, on usko itseen. Niin tämäkin kaveri oppi.