Synnytys on aina jännittävä hetki koko perheelle, mutta erityisesti tietysti äidille. Riskit komplikaatioille kasvavat heti, jos joudutaan turvautumaan keisarinleikkaukseen. Niin kävi tässäkin tapauksessa. Onneksi kaikki päättyi lopulta hyvin.
 

Kun Shelly Cawleyn synnytys käynnistyi, pian selvisi, että hänelle täytyy tehdä hätäsektio.

I have to admit, we are cute together

Posted by Shelly Ann Cawley on Sunday, June 7, 2015

 

Terve tyttövauva syntyi maailmaan, mutta leikkauksesta johtuvien komplikaatioiden takia Shelly vaipui koomaan. Koko tilanne oli hänen miehelleen, Jeremylle shokki – hänestä oli juuri tullut isä, mutta hänen vaimonsa oli tajuttomana.

 

 

Yksi hoitajista keksi, että koska ihokontakti on lapselle erittäin tärkeä, miksei sitä voisi kokeilla myös toisinpäin – jos se saisi äidin reagoimaan edes jotenkin.

 

 

Kun vauva alkoi itkeä, äidin keho reagoi välittömästi – se antoi syyn taistella.

 

 

Muutaman päivän kuluttua äiti heräsi koomasta.

 

Shelly Ann Cawley resting with Rylan after PT today! 2 beautiful but tired girls!

Posted by Lisa Carol Adams on Wednesday, October 1, 2014

 

Äidin ja lapsen ensimmäinen kohtaaminen on tallennettu videolle.

 


 

Nyt tapauksesta on kulunut vuosi. Vanhemmat ovat ikuisesti kiitollisia henkilökunnalle.

 

Almost a year later and I finally get to meet the people God used to save my life ❤️ #090514

Posted by Shelly Ann Cawley on Tuesday, August 25, 2015

 

Koko perhe voi nyt todella hyvin.

 

I love this little girl like craazzzy!!!❤❤❤

Posted by Lisa Carol Adams on Wednesday, August 12, 2015

 

Shellyn on vaikea uskoa, mitä vuosi piti sisällään. Ensin hän oli koomassa ja nyt hänellä on yksivuotias ihana tytär.

 

As the night comes to a close, I reflect on my day and how different it was than at the same time a year ago. What a…

Posted by Shelly Ann Cawley on Sunday, September 6, 2015

 
Via BuzzFeed

Valokuvaaminen on hauskaa puuhaa. Välillä kameralle tallentuu sellaisia kuvia, ettei oikein itsekään meinaa tajuta, mitä niissä tapahtuu. Nämä kuvat ovat juuri sellaisia.

Näitä 31 kuvaa pitää vilkaista ainakin kahdesti. Väärät kuvakulmat, juuri oikea ajoitus ja hämäävät yksityiskohdat luovat optisia illuusioita.

1.

Lähde

2.

Lähde

3.

Lähde

4.

Lähde

5.

Lähde

6.

Lähde

7.

Lähde

8.

Lähde

9.

Lähde

10.

Lähde

11.

Lähde

12.

Lähde

13.

Lähde

14.

Lähde

15.

Lähde

16.

Lähde

17.

Lähde

18.

Lähde

19.

Lähde

20.

Lähde

21.

Lähde

22.

Lähde

23.

Lähde

24.

Lähde

25.

Lähde

26.

Lähde

27.

Lähde

28.

Lähde

29.

Lähde

30.

Lähde

31.

Lähde

Nuori poika Leondre osallistui ystävänsä Charlien kanssa Britannian Talent-kisaan. Tämä kaksikko todellakin hätkähdytti esityksellään sekä tuomarit että yleisön.

Yksi syy tähän oli Leondren itse tehdyt lyriikat kappaleeseen, jonka he esittivät. Leondre oli nimittäin koulukiusattu, mutta hän päätti kääntää tämän vastoinkäymisen voitoksi ja kirjoitti aiheesta laulun. Pojat pääsivät heittämällä suoraan semifinaaleihin.

Tällaisia mukeja ei ole kenelläkään muulla. Ja mikä parasta – saat suunnitella ne ihan itse! Tarvitaan vain muki ja kynsilakkaa. Mukin kannattaa olla yksivärinen, jotta kuvio tulee mahdollisimman hyvin esille.

Ensin tarvitaan astia, jossa mukin mahtuu helposti dippaamaan. Astia täytetään lämpimällä vedellä, ja lorautetaan pinnalle hieman yhtä tai useampaa kynsilakkaa. Vain mielikuvitus on rajana, mitä värejä tässä voidaan käyttää. Sitten pintaa sekoitetaan hieman hammastikulla, tai muulla vastaavalla esineellä. Tämän jälkeen muki dipataan veteen niin, että kynsilakka osuu mukiin ja jää siihen kiinni. Sitten sen annetaan kuivua 2-3 tuntia.

Näin yksinkertaista se on! Nämä voi sujauttaa omaan kaappiin tai antaa lahjaksi. Huomaa, ettei näitä mukeja saa pestä astianpesukoneessa.

Adventure Racing World Series on kisa, jossa kilpaillaan maittain kestävyysurheilun maailmanmestaruudesta. Kilpailu sisältää vaellusta, maastopyöräilyä, melontaa, suunnistusta ja paljon muuta. Jokaisesta mukana olevasta maasta osallistuu yksi muutaman hengen tiimi, joka patikoi vaikeissa olosuhteissa 10 päivän ajan. Se tiimi, joka tulee ensimmäisenä maaliin, voittaa maailmanmestaruuden.

Ruotsista tuleva neljän hengen tiimi kasvoi kilpailun alussa viisihenkiseksi. Tiimi oli pysähtynyt syömään, kun he yhtäkkiä saivat ruokaseuraa yksinäisestä kulkukoirasta. He antoivat nälkäiselle koiralle hieman ruokaa ja rapsutuksia, mutta jatkoivat kuitenkin pian matkaa. Kaikkien yllätykseksi koira alkoikin seuraamaan tiimiä. Vaikka tiimi joutui kävelemään mutaisessa maastossa, kahlaamaan kylmässä vedessä ja kiipeämään jyrkkiä vuoristorinteitä pitkin ylös, koira tuli perässä. Joukkue nimesi sen Arthuriksi.

Kun tiimi istui alas syömään, he eivät osanneet odottaa, että joukkue olisi viisihenkinen siitä hetkestä lähtien.

Kulkukoira sai mahansa täyteen ruokaa, eikä halunnut jättää enää uusia tuttavuuksiaan.

Se seurasi heitä, vaikka välillä olosuhteet olivat todella rankat.

Jos joku tiimin jäsenistä oli huonovointinen ja tarvitsi hoitoa, koira oli vierellä katsomassa, että kaikki on varmasti hyvin.

Koira nostettiin kajakkiin joen ylittämistä varten, mutta se hyppäsi vähän väliä uimaan kylmään veteen. Se sai lämpimiä takkeja ympärilleen, ettei se paleltuisi.

Lopulta viisihenkinen tiimi ylitti maaliviivan, sijalla 12.

Eikä siinä vielä kaikki. Tiimin johtaja Mikael Lindord päätti adoptoida koiran ja tuoda sen kotimaahansa Ruotsiin.

Mikael vei koiran eläinlääkäriin tutkittavaksi. Koira todettiin täysin terveeksi lukuunottamatta pientä haavaa sen niskassa.

Mikael rupesi melkein itkemään, kun hän kuuli saavansa luvan koiran adoptoimiseen. Se oli onnenhetki kaikille.

Tiimi ei voittanut kisaa, mutta he saivat uuden ystävän. Ja mikä parasta – Arthur sai kodin.

Tiimin johtaja ja koiran uusi omistaja Mikael Lindord kertoo, että he joutuivat jatkuvasti joustamaan ja tekemään erilaisia ratkaisuja, ettei koira jäisi jälkeen. Välillä koiraa piti myös auttaa, että se pääsee jokaisen esteen yli. Se varmasti myös hidasti joukkueen vauhtia, mutta se ei harmittanut jälkeenpäin ketään. Pääasia, että uusi ystävä pääsi turvallisesti maaliviivan yli ja sai hyvän kodin.

Lähde: Facebook

Evästevalinnat