TyFrq

Kaikkihan tietävät naisten leuhkivan miestensä peniksestä ystävättäreilleen. Nyt Cosmopolitan-lehti paljastaa miesten näkökannan asiaan.

Tutkimuksen mukaan 73% miehistä haluavat kumppaninsa kertovan maailmalle sukukalleuksistaan, ja jopa kannustavat naista tekemään niin. Usein naiset myös valehtelevat miehen ylpeyden kokoa suuremmaksi.

Vaikka nainen yleensä ’johtaa’ suutelua varsinkin suhteen alussa, jopa 90% miehistä silti haluaisi naisensa kertovan maailmalle että mies on loistava suutelemaan, vaikkei asia aina näin olisikaan.

Lähde: Stara.fi

Emma Watson päätti värjätä koiransa muodikkaan näköiseksi 90 punnalla. Nyt tähden koira sopii hyvin yhteen pinkkiä rakastavan Dolores Pimennon kanssa. Värjäys on herättänyt keskustelua eläinsuojelijoiden keskuudessa ja Emma onkin joutunut vastaamaan vihaisiin kysymyksiin. Watson kuitenkin vakuuttaa faneilleen, että väri on täysin turvallista, eikä se vaikuta muiden eläinten suhtautumiseen koiraansa kohtaan.

Emma Watson syntyi Pariisissa. Hänen vanhempansa Chris Watson ja Jacqueline Luesby ovat nykyään eronneet. Molemmat vanhemmat ovat kotoisin Yhdistyneestä kuningaskunnastaja he ovat ammatiltaan asianajajia.  Watson asui Pariisissa viisivuotiaaksi saakka, jonka jälkeen Emman äiti, veli nimeltä Alex Watson ja Emma itse palasivat takaisin Englantiin Emman ollessa viiden vanha. Emma kasvoi Oxfordshiressa.

Tässä Watsonin koira ennen värjäystä!

Natural look: How Darcy looked before the treatment

Tässä uuden muodonmuutoksen kokenut koira!

A look to dye for: Emma Watson turns heads as she takes her friend's dog Darcy for a walk after the treatment

New look: The pink pooch was spotted in Bethnal Green, London, on Friday

Lähde

Pine-Sol pesuainetta testaamaan tulleet miehet eivät osanneet odottaa kuin pintojen hinkkaamista rätillä, mutta toisin kävi. Jännitystä peliin lisäsi Pine-Solin mainoskasvona tuttu Lady.

Lopputuloksena isot miehet huutavat kuin pienet tytöt.

Uudessa-Seelannissa järjestetyssä skeittauskilpailussa kuvatussa videossa nähdään kuinka 48-vuotias Craig Platt ensiksi puskee teinin kumoon, ja sen jälkeen lyö tilannetta selvittämään mennyttä miestä kaulaan.

Tämä kalju sankari on nyt tuomittu syyliseksi kahteen pahoinpitelyyn, ja hänet tuomitaan vankeuteen syyskuussa.

Tilanetta selvittänyt mies, Leighton Dyer on kerännyt paljon suosiota netissä ja kotipaikkakunnallaan Aucklandissa. Dyer on suunitelnut koko skeittipuiston ja toimii siellä nyt nuorisonohjaajana. Vivas.fi antaisi miehelle mitalin.

Where The Hell is Matt 2012 -videolla nähdään aiempien videoidan tapaan Matt tanssii eri kaupungeissa paikallisten ihmisten kanssa. Yksinkertaisuudessaan video on huikeata katseltavaa.

Tällä kertaa Matt tanssii mm. Syyriassa, Israelissa sekä Pohjois-Koreassa. Suomeenkin on ensimmäistä kertaa tultu. Helsingissä Sibelius-monumentin eteen on tullut satapäinen joukko tanssimaan internetjulkkiksen kanssa.

Matt on tehnyt videoita 2005-luvulta asti. Hänen matkojansa ovat sponsoroineet Google, Visa sekä Stride-purkka. Matin aiemmat videot voit katsoa täältä!

Evästevalinnat