Muistan pienenä, kun vanhemmat lähtivät käymään kaupassa ja jäin sisäpuolelle odottamaan. Ovia ei kuitenkaan laitettu lukkoon, jotta pääsin halutessani ulos vilvoittelemaan. Koiria ei koskaan saisi jättää kuumana kesäpäivänä autoon, sillä ajoneuvon sisälämpötilat voivat nousta hengenvaarallisen korkeiksi. Koiran voikin ottaa mukaan odottamaan kaupan ulkopuolelle, mutta sitä ei tulisi jättää aurinkoisena päivänä autoon.

Tässä tapauksessa emme puhu sietämättömän kuumasta päivästä ja koirille ei siis aiheutunut minkäänlaista vaaraa. Autoon jääneet eläimet olivat kuitenkin todella turhautuneita, mutta ne olivat keksineet nerokkaan ratkaisun.

Katso alapuolelta, mitä koirat tekivät.

Emot suojelevat pentujaan aivan kuin äidit lapsiaan – tästä on olemassa niin monta todistetta, että kukaan ei varmasti ole asiasta eri mieltä.

Ohikulkijat olivat nähneet kettuemon, joka seisoi talon vieressä ja piti kummallista ääntä. Kettu ei välittänyt ihmisistä, vaikka viereinen katu oli vilkkaasti liikennöity. Lopulta paikalle jääneet ihmiset ymmärsivät mistä oli kyse – kettuemo oli jäänyt odottamaan sadevesiviemäriin pudonnutta pentuaan.

Pentu oli pitänyt kimeää ääntä, jonka seurauksena se oltiin havaittu. Viemäri oli todella kapea, joten ihmiset eivät saaneet pientä kettua ylös. Paikalle hälytettiin pelastajia, jotka käyttivät avuksi taipuisaa letkua. Lopulta pentu saatiin ulos viemäristä ja se pääsi takaisin rakkaan emonsa luokse.

Voit katsoa alla olevalta videolta, kun pentu pelastetaan… Pääset myös näkemään ihanan hetken, kun pentu pääsee takaisin äitinsä luokse.

Herkullinen päivällinen on ehdottomasti yksi päivän kokokohdista – sen tietävät myös nämä koirat, jotka eivät millään meinaa malttaa odottaa ruoka-aikaa.

Hope ja Rosey ovat englanninspringerspanieleita ja ne monien muidenkin koirien tavoin rakastavat ruokaa.

Koirat ovat sisaruksia ja ne niillä on tapana tehdä jotain huvittavaa ennen ruokailua.

Voit katsoa alla olevalta videolta mitä tapahtuu, kun omistaja pyytää koirat vihdoin syömään. En voinut olla nauramatta…

Koirat ovat pääsääntöisesti onnellisia omistajiensa kanssa, mutta tämä ei tarkoita sitä, etteivätkö ne voisi olla myös vihaisia ja mököttää tämän seurauksena. Nainen oli ruiskuttanut koiraansa kirppusuihketta, jonka seurauksena husky oli kovin loukkaantunut.

Mya -koira ei suostunut edes vilkaisemaan omistajaansa päin – hän kuitenkin tiesi, kuinka tällaisessa tilanteessa tulee toimia. Mya tuntuu olevan kovin vihainen, mutta sen mieli muuttuu hetken kuluttua, kun nainen käyttää erityistä niksiä.

Nainen alkaa laulamaan Myan suosikkikappaletta ja koira ei voi olla ulvomatta mukana. Lopulta eläin kääntyy ja riita on unohdettu ainiaaksi.

Voit katsoa suloisen videon alapuolelta:

Romanialainen eläintarha kätki sisälleen julman salaisuuden, joka tuli julki vuonna 2015. Four Paws International -organisaatio oli saanut vihiä tilanteesta ja päätti toimia välittömästi. Kyseinen organisaatio auttaa hädässä olevia eläimiä eri puolilla maailmaa.

“Leijonilla ei ollut paikkaa minne mennä, joten ne päätettiin hylätä eläintarhaan”, Four Pawsin johtaja, Iona Dugler kertoo.

Organisaatio pelasti leijonat häkeistä, jotka olivat surkeassa kunnossa ja aivan liian pienet. Leijonat kuljetettiin tämän jälkeen Etelä-Afrikkaan, jossa kuuluisa Lionsrock Big Cat Sanctuary -turvakoti sijaitsee. 3000 hehtaarin kokoinen “turvakoti” tarjoaa eläimille tilaa ja luonnollisen elinympäristön, jonka ne ansaitsevat.

Tällä videolla pääset näkemään, kun leijonat vapautetaan. En voinut olla herkistymättä tätä ainutlaatuista tilannetta katsoessa.

Eläinsuojelualueella asuu yhteensä 80 leijonaa, jotka on pelastettu karuista olosuhteista eri puolilta maailmaa. Suojelualueella ne saavat elämän, jonka jokainen eläin ansaitsee.