Turistit törmäsivät melko erikoiseen näkyyn Krugerin luonnonpuistoalueella Etelä-Afrikassa. Hurjapää-haikara oli keksinyt hauskan tavan viihdyttää itseään.

Ensin näyttää siltä, että haikara lipuisi veden päällä itsekseen. Myöhemmin kuitenkin haikaran alta nousee virtahepo haukkaamaan happea veden pinnalle.

Haikara siinä vaan surffailee hipon päällä, ei mitään sen kummempaa.

Se on tämä kuiva ilma, joka saa aikaan välillä vähän hassuja ilmiöitä. Tällä videolla nainen pöyhii hieman koiransa turkkia viltin avulla. Lopputuloksena koiran jokainen karva nousee sojottamaan pystyyn tai oikeastaan ei pelkästään ylös vaan joka ilmansuuntaan. Koira ei onneksi tajua mistään mitään, se on vaan iloinen saamastaan hellyydestä ja huomiosta.

Ikkunan takana istuva Bruno-kissa on keksinyt jotain äärimmäisen nerokasta. Nimittäin kun kissa haluaa sisälle, se pimpottaa ovikelloa. Ensin Bruno soittaa kelloa pari kertaa, ja odottaa sitten mitä tapahtuu. Sitten muutama pimpotus lisää, jos kukaan ei tule. Ja tällä taktiikalla joku tulee aina, jos vaan on kotona. Nerokasta.

Pieni pennulta tuoksuva karvaturri Hulk kasvoi nopeasti ja joka suuntaan. Nyt se on jo puolitoistavuotias ja painaa 79 kiloa. Hulk asustaa kennelissä nimeltä Dark Dynasty K9’s, joka keskittyy siihen, että koirista kasvaa lempeitä, temperamentiltaan rauhallisia perhekoiria.

Koirien elämää voi seurata myös Instagramissa ja Facebookissa.

Wudan oli suloinen pieni koiranpentu, jonka lempipaikka löytyi sen parhaan ystävänsä päältä. Kun Wudan kasvoi suureksi, pysyi sen lempipaikka samana.

ENNEN

JÄLKEEN

Lähde: Imgur