Rupert-kettu pelastettiin kansainvälisen Primate Rescuen toimesta, kun se oli neljän viikon ikäinen. Rupert oli tuolloin vielä sen verran pieni, että sitä ruokittiin käsin. Samoihin aikoihin paikalla hengasi William-kissa, johon Rupert tutustui.

Rupert esiteltiin pian vähän vanhemmalla naarasketulle, jotta se pääsisi elämään ihan tavallista ketun elämää. Nyt Rupert näkee kuitenkin vanhan ystävänsä Williamin uudestaan. Vaikka ensi tapaamisesta ei ole kulunut niin kauaa, on tunteet silti pienellä ketulla pinnassa, kun se tajuaa, kuka vastaan tallustaa.

On selvää, että joissakin ruokalajeissa on enemmän kilokaloreita kuin toisissa. Mutta oletko koskaan miettinyt, miltä kalorimäärät eri ruokina todellisuudessa näyttää?

Näissä jokaisessa kuvassa on 200 kilokalorin verran eri ruokia ja juomia lautasella. 1425 grammassa selleriä on saman verran kaloreita, kuin esimerkiksi 34 grammassa maapähkinävoita. Aika hullua, eikö?

Mustikkamuffinssi (72 g)

Juustohampurilainen (75 g)

Omena (385 g)

Snickers-suklaapatukka (41 g)

Avokado (125 g)

Miniporkkana (570 g)

Baileys-likööri (60 ml)

Parsakaali (588 g)

Voi (28 g)

Säilykeherne (357 g)

Tonnikala öljyssä (102 g)

Selleri (1425 g)

Coca cola (496 ml)

Keitetty pasta (145 g)

Kuivattu aprikoosi (83 g)

Kananmuna (150 g)

Vaalea leipä (90 g)

Ranskalaiset perunat (73 g)

Paistettu pekoni (34 g)

Nallekarkki (51 g)

Hunajameloni (553 g)

Hershey Kisses -suklaa (36 g)

Nakki (66 g)

Ketsuppi (226 g)

Kiivi (328 g)

Vähärasvainen mansikkajogurtti (196 g)

M&M-karkki (40 g)

Cheddarjuusto (51 g)

Minipaprika (740 g)

Maapähkinävoi (34 g)

Maapähkinävoi-keksi (39 g)

Perunalastu (37 g)

Riisimuro (54 g)

Punasipuli (475 g)

Suolapähkinä (33 g)

Kalkkunaleike (204 g)

Tikkari (68 g)

Täysmaito (333 ml)

Rypsiöljy (23 g)

Lähde: wisegeek.com 

Kukaan ei pysähtynyt auttamaan roskakorissa makaavaa, kuolemaisillaan olevaa kissanpentua. Muut kulkukissat olivat käyneet avuttoman pennun kimppuun, ja tehneet suurta tuhoa tämän kasvoille. Kissanpentu pystyi hädin tuskin nostamaan päätään, sillä se oli niin nälissään, väsynyt ja sairas. Se ei tulisi selviämään ilman apua.

Joka päivä tuhannet ihmiset kävelivät tämän pienen kissanpennun ohi. Ihmiset katsoivat kissaa halveksuvasti, ja pitivät tätä rumana ja pelottavana. Yksi ohikulkija kuitenkin näki siinä jotain, mitä kukaan muu ei nähnyt – kissan, joka tarvitsee apua. Tämä ohikulkija oli 7-vuotias tyttö, jonka sydän on täyttä kultaa.

Tytön isä oli lääkäri, joten hän vei kissan välittömästi isänsä luo.

Oli ihme, että kissa enää edes oli hengissä. Se tarvitsi välitöntä hoitoa.

Koko perhe auttoi mielellään kissaa. He halusivat antaa syrjitylle ja kovia kokeneelle eläimelle kodin.

Kissan toinen korva puuttui, ja sen kasvot olivat pahasti vahingoittuneet.

Mitä todennäköisemmin muut kulkukissat olivat puolustaneet reviiriään, ja käyneet heikon pennun kimppuun.

Suuren rakkauden, huolenpidon ja ajan kanssa kissa alkoi parantua.

Siitä kuoriutui leikkisä veijari, joka riehui kaikki päivät.

Välillä kuitenkin piti levätä.

Vaikka kissalta puuttuukin osa sen kasvoista, pystyy se eläinlääkärin mukaan elämään ihan normaalia elämää.

Perhekin rakastaa kissaa juuri sellaisena kuin se on.

Myös perheen toinen kissa pitää uudesta ystävästään.

Ilman hyväsydämistä tyttöä, kissa tuskin olisi enää hengissä. Sillä on nyt rakastava perhe, joka pitää siitä huolta.

Kuvat: Youtube

Sanotaan, että ihmeet ja yllättävät asiat tapahtuvat oman mukavuusalueen ulkopuolella. Se on paikka, jonne moni ei uskalla astua. Mutta kaikki ne, jotka ovat uskaltaneet, eivät vaihtaisi kokemusta pois mistään hinnasta.

Niin kuin esimerkiksi 20-vuotias vlogger-tähti Miisa, joka päätti opetella skeittamaan kuukaudessa. Ja tulokset ovat kyllä ihan mielettömiä!

Juttu juontaa juurensa Tuplan kokoamaan tubettajien ykkösketjuun, jota on kutsuttu kaikkien aikojen dream teamiksi. Tupla Energy Company on järjestänyt tubettajille haasteita. Tuplan Youtube-kanavaa seuraamalla pysyt kärryillä tapahtumista.

Suomen suosituimmat tubettajat ZoneVD, Herbalisti, Mmiisas, Eetzi Productions ja StuntFreaksTeam ovat Tupla Energy Companyn jäseniä ja heidän videoistaan riittää ihmeteltävää kaikenikäisille.

 www.youtube.com/user/tuplavideo

Suomalainen Stuntfreaksteam toteutti päätähuimaavan tempun yhteistyössä Tuplan kanssa.  Stuntti tehtiin Riksgränsen nimisellä vuorella Ruotsissa.

”Tätä temppua kuvatessa oli mahtavaa. Oli todella outo tunne, kun näimme kaverimme Antti Pendikaisen lentämässä helikopterin vierellä moottorikelkalla :D”.

Tupla arpoo viikoittain Instagramissa palkintoja. Voit osallistua ottamalla Tuplakuvan ja käyttämällä #TUPLAENERGYCOMPANY -hashtagia.

Suomen suosituimmat tubettajat ZoneVD, Herbalisti, Mmiisas, Eetzi Productions ja StuntFreaksTeam ovat Tupla Energy Companyn jäseniä ja heidän videoistaan riittää ihmeteltävää kaikenikäisille.

Lisää huikeita pätkiä osoitteesta: www.youtube.com/user/tuplavideo