quarrel in the car, the couple quarrel in the car, the woman behind the wheel of a car

Vaikka valtaosa autokuskeista on miehiä, tulee miesten miettiä käyttäytymistään, kun he ovat toisten kyydissä.
”Miesten pitää oppia pitämään turpansa kiinni kun nainen ajaa”, sanoo norjalainen tutkija Dagfinn Moe.

Kysymykseen siitä, ovatko naiset vai miehet parempia kuskeja on vaikea saada absoluuttista vastausta, mutta useat tutkimukset osoittavat, että naiset ovat turvallisempia kuskeja ja aiheuttavat vähemmän onnettomuuksia.

Naisilla on tästä huolimatta usein huono itsetunto kuskeina. Norjalaisen tutkimuksen mukaan vain kahdeksan prosenttia naisista arvioi olevansa parempia kuskeja kuin miespuoliset kumppaninsa. Tosiasiassa naiset ovat kuitenkin parempia kuskeja, ainakin mitä onnettomuuksien välttämiseen tulee.

”Miehillä on ikävä kyllä paha tapa kritisoida naispuolisia kuljettajia”, sanoo Dagfinn Moe.

”Mies luo epäharmoniaa ja lisää onnettomuusriskejä puuttumalla jatkuvasti naisen ajotapaan. Tämä tekee naispuolisesta kuskista hermostuneen, epävarman, stressaantuneen ja siten potentiaalisesti vaarallisemman kuskin”, hän sanoo.

Sukupuoliin katsomatta, kanssamatkustajana on hyvä yrittää pitää kuski hyvällä tuulella ja tukea tätä.

Muistakaa ajaa varovasti!

Lähde: Newsner

Kuva: Fotolia.com / mrcats

Puhkesiko polkupyörän renkaasi pahassa paikassa keskellä ei mitää – tätä ongelmaa ei enää tule uuden keksinnön myötä.

Ever Tires -niminen yritys on kehittänyt pyörän renkaan, joka ei voi puhjeta. Keksintö ratkaisee miljoonien ihmisten päänvaivan, sillä nyt matka taittuu ilman huolen häivää siitä, että rengas yhtäkkiä puhkeaisi.

Kylpyamme on monelle kissalle asia, joka on erittäin vaarallinen ja märkä.

Tämä kissa ei myöskään halua, että sen omistaja menee lainkaan lähelle kylpyammetta. Kissa ilmeisesti luulee, että omistaja voisi hukkua ammeeseen ja siksi se yrittää pelastaa naista kaikin keinoin.

Eläimet ovat parasta mitä meillä on ja on aina ihanaa nähdä ihmisiä auttamassa pulaan joutuneita karvaisia ja karvattomia ystäviä. Tämän tarinan sankari Jeff Longo oli kävelyllä, kun huomasi jalkakäytävällä pienen, pienen kokoonkäpertyneen ja haavoittuneen eläimen.

Jeffillä ei ollut aavistustakaan, mistä eläimestä oli kyse, mutta hän päätti kuitenkin viedä sen kotiinsa ja hoivata sen kuntoon. Pienen internetetsinnän jälkeen selvisi, mistä eläimestä oli kyse, nimittäin liito-oravasta.

Pikkuisen huonosta kunnosta ja vammosta johtuen Jeff ei voinut päästää sitä takaisin luontoon, vaan selvitti oikeat tavat huolehtia uudesta toveristaan. Hän ruokki Biscuitiksi ristimäänsä eläintä kermalla ja pentumuonalla ja suurella määrällä rakkautta.

The Chronicle of Biscuits

Lähde: Newsner

Maaliskuussa vuonna 2015 8-vuotias Gabriel Marshallilla diagnosoitiin harvinainen aivokasvain. Gabriel paranee kovaa vauhtia onnistuneiden hoitojen jälkeen, mutta leikkaus jätti hänen päähänsä suuren arven. Gabriel myönsi, että arpi sai hänet tuntemaan itsensä hirviöksi. Se särki hänen isänsä, Joshin, sydämen. Niinpä isä päätti ottaa tatuoinnin, joka muistutti Gabrielin arpea.

 

”Sanoin hänelle, että jos ihmiset haluavat tuijottaa, he voivat tuijottaa meitä molempia”, Josh kertoo. Gabriel rakastaa isänsä tatuointi ja sanoo, että he ovat nyt aivan kuin kaksoset!

 

Lähde: Buzzfeed

Evästevalinnat