Lapsi nukahtaa mielellään, kun joku tuttu laulaa hiljalleen vieressä. Tämä tuutulaulaminen toimii myös eläimiin. Viisi pientä suloista koiranpentua tuijottaa laulajaa ja käy sitten vuorotellen pötkälleen rauhallisen unilaulun tahtiin. Sopivaa nukkumisasentoa ja -paikkaa ei meinaa heti löytyä, mutta vähän aikaa siinä pyörittyään jokainen vaipuu autuaasti syvään uneen. Kauhean suloista.

Mäyräkoira on jalostettu sitä varten lyhyeksi ja pötkyläksi, jotta se pääsee möyrimään pieniin luoliin mäyrien perässä. Jos koira ei pääse toteuttamaan tätä jaloa ahtaisiin paikkoihin survoutumisen taitoa luonnossa, se keksii kyllä keinot tehdä sen jossain muualla.

Ainakin tämä kaveri on löytänyt oman paikkansa maailmassa. Se on tunkeutunut talvitakin hihaan ja haukkuu sieltä kaikkea ympärillä olevaa. Se on kuin haukkuva jättiläismato.

Aluksi vaikuttaa siltä, että kaveri lähtee käsipelillä kiipeämään ihan tavallisesti seinää ylös. Tai tavallisesti ja tavallisesti. Hänellä ei ole mitään turvavaljaita. Sitten näyttää siltä, että mies melkein tippuu, sillä hän ei saa kunnon otetta seinästä. Hän yrittää uudestaan eikä vieläkään pääse ylemmäs. Miehen ratkaisua tähän tilanteeseen tuskin kukaan osaa odottaa. Aivan uskomaton!

Koira istuu auton takapenkillä ja tähyilee ikkunasta ulkona liikkuvaa oravaa. Se sekoaa oravasta niin paljon, että se alkaa äännellä omituisesti. Sen ääni kuulostaa siltä, kuin se yrittäisi haukkua ja vinkua samaan aikaan. Tällaista ääntä ei ihan joka koira pidäkään!

Jokainen tietokoneenkäyttäjä tietää sen ilmoituksen näytöllä, joka varoittaa, muistuttaa tai ilmoittaa meneillään olevasta toiminnosta. Esimerkiksi siis, kun olet poistamassa valokuvaa, kone varmistaa, haluatko oikeasti poistaa sen.

Amerikkalainen graafinen suunnittelija Victoria Siemer loi sydänsuruista kuvasarjan nimeltä Human error yhdistämällä kuviin tietokoneen ruudulle ilmestyvät ilmoitukset. Jos olisikin niin helppoa pyyhkiä pois paha mieli. Ja jos sen voisi tehdä niin helposti kuin nappia painamalla…

Lähde: Witchoria.com / Facebook