Lil Bubiksi nimetty kissa löydettiin maaseudulta työkaluvajasta Indianan osavaltiosta . Sillä todettiin paljon geneettisiä poikkeavaisuuksia. Esimerkiksi luustossa sillä havaittiin paljon vikoja, joiden takia se ei pysty juoksemaan eikä hyppäämään muiden kissojen tavoin. Lil Bubilla ei ole ollenkaan hampaita ja sillä on myös ylimääräisiä varpaita. Se on pienikokoinen eikä se kasva koskaan normaalin kissan mittoihin.

Kissan omistaja Mike Bridavsky sanoo adoptoineensa Lil Bubin itselleen sen vuoksi, että se oli hänen mielestään uskomattoman sympaattinen ja suloinen. Mike laittoi Bubista kuvia internetiin, ja kissa nousi hetkessä todella suosituksi. Lil Bubilla on yli 700,000 seuraajaa Instagramissa ja Facebookissa, miljoonia Youtube-katsojia, oma kirja sekä palkittu dokumenttielokuva.

Lil Bub käy välillä viihdyttämässä asunnottomia sekä erityishoitoa vaativia ihmisiä ja lemmikkejä. Sillä on myös julkisuuteen nousseita kissaystäviä, esimerkiksi aina pahantuulinen Grumpy Cat ja maailman karvaisin kissa Colonel Meow.

Hampaattomuuden takia Lil Bubin kieli roikkuu jatkuvasti ulkona, eikä se pysty kunnolla maukumaan…

… mutta se on silti ihan tyytyväisen oloinen elämäänsä.

Tässä on Lil Bub ja sen karvainen kissaystävä Colonel Meow…

… sekä tietysti kaikkien rakastama Grumpy Cat.

Robert De Niro ihailee myös suuresti Lil Bubia.

Kissalla on ihan oma kirja…

… ja sillä on myös oma Youtube-kanava…

… joka on viihdyttänyt jo miljoonia katsojia ympäri maailmaa.

Lil Bub on sympaattinen ja ainutlaatuinen kissa – toista samanlaista ei tule vastaan.

Lähde: Instagram

Tämä pieni kissa tietää, mistä saa tilan parhaat rapsutukset. Tallilta tietty, missä hengailee yksi sen parhaimmista ystävistä. Hevonen tykkää, kun pieni nelijalkainen käy välillä vierailemassa sen karsinassa. Se rapsuttelee kissaa söpösti ylähuulellansa, samalla kun kissa makoilee onnellisena pehmeän rehun päällä.

Pieni joutsenenpoikanen oli jäänyt aitaan jumiin. Onneksi se huomattiin, ja eläinsuojeluyhdistyksessä työskentelevä mies tuli auttamaan sitä. Koiraspuolinen joutsen oli hyvin suojelevainen pikkuistansa kohtaan ja hätääntyi tilanteesta. Pian kuitenkin se sai huomata, että mies oli vain auttamassa.

Joutsenenpoikanen laskettiin takaisin veteen, ja pian koko perhe oli taas onnellisesti yhdessä.

Budweiser-olutmerkin eläinaiheiset mainokset ovat tunnettuja siitä, että ne saavat lähes aina katsojan silmänurkat kostumaan. Me ihmiset emme kuitenkaan ole ainoita, jotka herkistelevät kyseisiä mainoksia katsoessa.

Englanninbuldoggi Khaleesi on suuri Budweiser 2015 -mainoksen fani. Omistaja kertoo, että koira juoksee aina olohuoneeseen, kun se kuulee mainoksen tulevan telkkarista. Ihan sama missä se on, tai mitä se on tekemässä – mainos on nähtävä.

Kyseisen koskettavan mainoksen voit katsoa TÄSTÄ.

Monet kissanomistajat voivat varmasti samaistua näihin kuviin. Kissan omistajana sitä ei ylläty, jos välillä ahne tassu iskee pöydän alta ja yrittää varastaa jotain sinulle kuuluvaa.

Varsinkin erilaiset pikkuesineet on ihan pakko varastaa pöydältä. Kissan mielestä ruokakin maistuu paljon paremmalta sinun lautaseltasi, joten sitä on ihan pakko saada. Tai siis varastaa.

1.

Lähde

2.

Lähde

3.

Lähde

4.

Lähde

5.

Lähde

6.

Lähde

7.

Lähde

8.

Lähde

9.

Lähde

10.

Lähde

11.

Lähde

12.

Lähde

13.

Lähde

14.

Lähde

Via: thedodo.com