Kun väsymys iskee, se iskee lujaa eikä siinä vaiheessa enää auta kupposet kahvia.

Mutta jos joku nukahtaa kesken työpäivän, on muilla oikeus tehdä siitä vähän pilaa. Ainakin tällä paloasemalla, josta löytyy yksi simahtanut uupunut työntekijä. Kaverit päättävät jekuttaa hieman unenpöpperöistä ystäväänsä.

Thaimaassa norsujen luonnonpuistossa työskentelevä hoitaja Lek laulaa Faa Mai -norsulle tuutulaulun. Väsynyt tuo norsu varmasti onkin, sillä se toimii välillä jopa kolmenkin norsunpoikasen lapsenvahtina ja juoksee niiden perässä, kun poikaset lähtevät kiirimään liian kauas laumasta. Kuorsauksesta päätellen pieni päivälepo näyttää tulevan tarpeeseen.

Japanissa on monia kissakahviloita, joka tarkoittaa nimensä mukaisesti kahvilaa jossa on paljon kissoja. Kissakahvila on monelle ihmiselle tietynlainen rentoutumispaikka, missä voi unohtaa arjen murheet hetkeksi ja viettää aikaa suloisten kissojen parissa. Jos perheenjäsenen eläinallergia tai liian kiireinen elämäntyyli rajoittaa oman lemmikin ottamista, niin kissakahvila on loistava paikka lieventää lemmikkikuumetta.

Suurin osa kahvilan kissoista on pelastettu alunperin eläinsuojeluyhdistykseltä, ja saaneet uuden kodin kahvilan nurkista. Olosuhteissa ei pitäisi olla valittamista, sillä kahvila on täynnä erilaisia petejä ja leluja, sekä kaikkea mitä kissa vain tarvitsee.

Voit ostaa kahvilasta herkkupaloja kissoille, esimerkiksi paistettua kanaa tai muroja. Sen avulla viimeistään saat kaikki kissat kehräämään ympärillesi. Kissoja saa myös adoptoida kahvilasta uuteen ja rakastavaan kotiin.

Tämä mainos on hyvä esimerkki ennakkoluuloista, sekä rahan vaikutuksesta ihmissuhteissa.

Mies näkee kauniin naisen, jota uskaltautuu pyytämään treffeille. Naista ei kiinnosta tavallinen haalareihin pukeutunut mies, ja kieltäytyy kutsusta.

Nainen törmää seuraavaksi hienoa autoa ajavaan pukumieheen, josta hän kiinnostuu välittömästi. Ikävä kyllä hän ei tiedä, että kyseinen mies on sama kenet tapasi aiemmin.

Rudi Rok on tunnettu suomalainen koomikko ja ääniakrobaatti, joka osaa matkia uskomattoman taitavasti eri eläimien ääntelyitä. Rudi nousi kovaan suosioon kansainvälisesti Youtube-videonsa ansiosta, missä hän matkii 30 eri eläimen ääntä.

Ihmiset kysyvät jatkuvasti, kuinka koirat reagoivat Rudin haukkumiseen. No, tässä vastaus!