Jos tekee toimistotyötä, on erityisen tärkeää, että tilat ovat viihtyisät ja siistit. Jos seinät ovat valkoiset ja tyhjät, niin ne kaatuvat helposti päälle. Työympäristön pitää olla inspiroiva ja luova.

Nämä toimistotyöntekijät olivat jo pitkään haaveilleet, että toimisto saisi uuden ilmeen. Siispä he tulivat paikalle eräs lauantai, ja tekivät jotain upeaa 8024 muistilapun avulla.

Tältä toimisto näytti ennen muutosta.

Melko tylsä ja ankea.

Toimisto sai kuitenkin väriä, kun työntekijät alkoivat lätkiä näitä seinille.

Teemana on supersankarit.

Valmis toimisto näyttää upealta!

Seiniä koristaa värikkäät supersankarit.

Tiimi on ylpeä aikaansaannoksestaan. Tällaisen toimiston jokainen haluaisi itselleen.

Työympäristön pitää olla pirteä, siisti ja inspiroiva. Ei sellainen, joka vetää energiaa pois ja tekee olon veteläksi. Jos oma toimisto ei täytä näitä kriteereitä, niin tässä mallit supersankareista, jotka ovat täydellisiä koristamaan jokaisen toimiston valkoisia seiniä.

Ihmenainen

Teräsmies

Iron Man

Scarlet Witch

Batman

Hämähäkkimies

Captain America

Lähde: Reddit

Tämä on jotain todella uskomatonta, suorastaan hämmentävää. Tämän jälkeen kukaan ei voi sanoa, ettei omaa pientä persoonallista asuntoautoa ole mahdollista saada. Tämä pariskunta näyttää, että kyllä on. Kaikki on mahdollista.

He rakensivat liikkuvan kodin, joka on täysin laillinen tien päällä. Ja miksei olisi, sehän näyttää aluksi ihan tavalliselta. Mutta kun he avaavat ovet kotiinsa, nostavat tornit pystyyn ja katon ilmaan, asuntoauto paljastuu huikeaksi unelmien linnaksi, josta löytyy poreammeesta lähtien kaikki. Yhdessä koko perhe matkustaa tällä ympäri Uutta-Seelantia.

James Bowen on brittiläinen, Lontoossa asuva katusoittaja. Hänen lapsuutensa ja nuoruutensa olivat hyvin raskasta aikaa, mikä lopulta johti huumekokeiluihin. Aikuistuttuaan James lähti Lontooseen toteuttamaan musiikkihaaveitaan. Hän halusi tulla pop- ja rockmuusikoksi. Ura ei kuitenkaan lähtenyt käyntiin ihan toivotulla tavalla, mikä taas johti huumeiden kokeiluun. James jäi riippuvaiseksi heroiinista ja menetti asuntonsa. Hänestä tuli koditon.

Jonkin ajan päästä James pääsi kuitenkin huumevieroitukseen ja sai tukiasunnon. Hän tienasi ruokarahansa soittamalla kitaraa Lontoon keskustassa. Hänen elämänsä ei ollut ihan sellaista, millaiseksi hän oli sen suunnitellut.

Vuonna 2007 tapahtui kuitenkin jotain odottamatonta. James oli ollut soittamassa keskustassa kitaraa ja oli palaamassa takaisin tukiasunnolleen. Odottaessaan metroa, hänen luokseen tepasteli nälkäinen ja huonokuntoinen kissa. Kissalla oli pahannäköinen haava, mikä oli luultavasti tullut toisen kissan kynsistä. James päätti auttaa kissaa. Hän käytti kaikki tienaamansa rahat kissan eläinlääkärimaksuun ja kissanruokaan. Kun kissa oli tarpeeksi terve jatkamaan omillaan, niin James yritti päästä siitä eroon. Se oli kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty.

Vaikka James yritti karkottaa kissan luotaan, se palasi aina takaisin. Kissa sai nimen Bob, sillä sen ajoittaiset riehumiskohtaukset toivat Jamesin mieleen Twin Peaks -televisiosarjassa esiintyvän Bobin.

Aluksi James ei oikein innostunut ideasta olla kissanomistaja. Hänen oma elämänsä oli rikkinäistä eikä häneltä riittäisi voimaa kissan hoitamiseen. Lopulta kuitenkin kissan hoitaminen sai hänet tuntemaan itsensä tärkeäksi. Mies kiintyi kissaan lopulta todella paljon.

James lopetti katusoittamisen ja ryhtyi myymään paikallista lehteä Bob mukanaan. Miehen hartioilla tai vieressä istuva kissa herätti vähitellen ihmisissä myönteistä huomiota. Tietämättään ystävykset olivat päässeet turistien valokuviin ja Youtubeen. Julkisuudesta seurasi kirja, sekä Jamesin ja Bobin yhteisestä matkasta suunnitellaan elokuvaa.

Siitä alkoi tämän kaksikon ylämäki parempaan elämään.

Lähde: Facebook

Usein autistiset ihmiset ovat poikkeuksellisen lahjakkaita joillakin alueilla, kuten musiikissa, kuvataiteessa tai esimerkiksi matematiikassa. Autisteilla on usein myös hyvä visuaalinen muisti.

Kun 11-vuotias autistipoika käveli erääseen luokkahuoneeseen, siellä olevat oppilaat saivat hieraista silmiään. Poika alkoi piirtää maailmankarttaa tussitaululle täysin ulkomuistista. Hän ei katsonut mistään mallia, eikä kysynyt kertaakaan apua. Poika tiesi, mitä on tekemässä.

Lopputulos on täydellinen. Maat ja niiden mittasuhteet ovat aivan kuten maailmankartassa pitääkin olla. Ja kyllä, on sinne piirretty Suomikin.

Lähde: Reddit

 

Jos kaapista ei löydy kevyitä kangaskasseja tai tarvitset kesäksi uuden rantapussukan, niin ota tästä näppärä ja nopea vinkki talteen. Parasta tässä on tietenkin se, että voit antaa vanhalle t-paidalle uuden elämän.

Tässä ohjeet:

Leikkaa paidan alasauma irti.

Älä heitä sitä kuitenkaan pois, sillä sitä tarvitaan vielä.

Taita paita kahtia…

… leikkaa päänaukko pois…

… samoin hihat.

Käännä paita nurin.

Nappaa nyt irtileikattu alasauma käteen ja solmi sen avulla alareuna kiinni.

Käännä ”paita” takaisin oikeinpäin ja homma on siinä!

Tässä vielä video: