Ashly Williams päätti osallistua The X Factor -kilpailuun kaksi vuotta sen jälkeen, kun hänen äitinsä kuoli. Ashly esittää koskettavan version Whitney Houstonin ”I will always love you” -kappaleesta. Yleisö ja tuomaristo alkoivat kyynelehtiä laulun aikana, sillä se oli todella koskettava ja herkkä.

Meissä jokaisessa asuu pieni perfektionisti. Tavalliset arkiset asiat, mihin törmäämme päivittäin, saattavat tuottaa yllättävän paljon mielihyvää. Tässä kuvakoosteessa kaikki asiat menevät täydellisesti ja sisällä piilevä perfektionisti huutaa onnesta.

1. Kun paketit osuvat täydellisesti yhteen.


Lähde

2. Kun kalenteri näyttää tyhjältä.


Lähde

3. Kenkien kärjet muodostavat ympyrän.


Lähde

4. Tekeekö mieli koskea?


Lähde

5. Kerran vuodessa aurinko osuu oikeaan kohtaan, jolloin se heijastaa maahan symbolin.


Lähde

6. Täydellistä.


Lähde

7. Joku järjesti murot hienosti.


Lähde

8. Tarkasti teroitettu lyijykynä.


Lähde

9. Täydellinen ajoitus.


Lähde

10. Kun lavuaari imee kaiken veden suoraan…


Lähde

11. … siis aivan suoraan!


Lähde

12. Kirjat istuvat täydellisesti hyllyyn.


Lähde

13. Ja samoin sipsit!


Lähde

14. Kuin tehdyt toisilleen.


Lähde

15. Maistuisiko kauniisti kuorittu kookospähkinä?


Lähde

16. Viimeiseen pisaraan asti.


Lähde

17. Täydellinen heitto.


Lähde

18. Täydellisesti ajoitettu kuva – meri peittelee naisen.


Lähde

19. Loistava ajoitus!


Lähde

Tämän tytön olemuksesta tai varsinkaan lauluäänestä ei todellakaan uskoisi, että hän on vasta 10-vuotias. Hän astelee itsevarmana pianonsa ääreen ja alkaa soittaa. Sitten, kun hän avaa suunsa ja alkaa laulaa, koko yleisön ja tuomariston suut loksahtavat auki. Eikä todellakaan mikään ihme – harvalla ammattilaulajallakaan on näin vahva ja kaunis ääni.

Anna Christine pääsi semifinaaleihin asti America’s Got Talent -kilpailussa.

Deedeen elämältä putosi pohja, kun hänen aviomiehensä menehtyi yllättäen. Aviomiehen Pizza Bella – yrityksen pyörittäminen jäi Deedeen harteille. Kaiken surun ja tuskan keskellä Deedeen oli pysyttävä lujana firman ja kaikkien siinä työskentelevien työntekijöiden vuoksi.

Nyt kuitenkin Deedeen ahkeruus palkitaan. Eastern Bank halusi lahjoittaa Deedeelle kylpyläloman, mihin hän sai mennä parhaan ystävänsä kanssa. Se oli kuitenkin vain pieni osa suunnitelmaa – oikeasti Deedee haluttiin vain pois pizzerian luota, jotta oikea yllätys pystyttäisiin toteuttamaan salassa.

Perheen, ystävien sekä Eastern Bankin rahoituksen avulla koko ravintola pistettiin uusiksi sisustukseltaan. Auttamassa oli myös Deedeen molemmat tyttäret, joita hän ei ole nähnyt pitkään aikaan. Työporukka pohti, että kumman näkemisestä Deedee tulee olemaan iloisempi – uuden ravintolansa vai tyttäriensä.

Loppujenlopuksi yllätys taisi mennä aika nappiin, sillä Deedee ei meinannut saada sanoja suustaan astuessaan Pizza Bellan ovista sisään.

Norsut ovat hyvin älykkäitä ja sosiaalisia eläimiä, minkä vuoksi ne pystyvät oppimaan yllättävän paljon asioita. Videolla esiintyvä norsu huomaa maassa roskia. Se lähtee empimättä kävelemään niitä kohti ja nostaa ne roskikseen.

Tällainen pieni teko nostattaa kunnioitusta entisestään eläimiä kohtaan. Jos kerran norsu pystyy siihen, niin miksi emme mekin?

Evästevalinnat