Evie Clair on 13-vuotias tyttö, joka on ikäisekseen joutunut kokemaan elämässään kovia. Nuoren tytön isällä todettiin syöpä ja uutinen järkytti luonnollisesti koko perhettä. Isä teki kovista kivuista huolimatta kovasti töitä, jotta perhe saisi rahaa.

Perhe tuki isäänsä kaikilla mahdollisilla tavoilla. Yksi tukemisen keino oli se, kun Evie lauloi isälleen Christina Perryn – ”Arms” -kappaletta.

Voit katsoa alla olevasta videosta koskettavan esityksen, joka sai jopa Simon Cowellin herkistymään.

https://www.youtube.com/watch?v=wkWUEfaRzZg

Hevoset ovat todella viisaita eläimiä, joiden lihasmassa on valtava verrattuna ihmisiin. Hevoset ovat myös voimakkuutensa lisäksi todella viisaita eläimiä, jonka vuoksi ne eivät välttämättä halua totella omistajiaan.

Tällä videolla näemme tilanteen, jossa pieni poika yrittää saada hevosen ulos tallista. Hän yrittää kaikin keinoin vetää ja puhkia, mutta hevonen ei tunnu liikkuvan sitten millään.

Lopulta poika onnistuu ja hän saa ystävänsä ulos tallista. Nyt ymmärrät varmasti sen, mikä videosta teki niin huvittavan.

9-vuotiaat eivät yleensä osaa laulaa niin kuin aikuiset, mutta poikkeuksiakin löytyy. 9-vuotias Celine on saanut nimensä Celine Dionin mukaan. Tytön siskon nimi on ”Dion”, joten voimme vain kuvitella, minkä artistin kappaleita perheessä on lapsuudessa kuunneltu.

9-vuotiaan tytön esitys on levinnyt ympäri maailmaa. Hän lauloi Americas Got Talent -ohjelmassa Celine Dionin ”My Heart Will Go On” -kappaleen, jonka varmasti jokainen tietää.
Simon Cowell vaikutti aluksi hieman skeptiseltä, mutta hän joutui syömään sanansa tämän mielettömän esityksen aikana.

Katso kylmiä väreitä herättävä esitys alapuolelta:

https://www.youtube.com/watch?v=m0J-BwkQK4A

Tukkeutunut WC-pönttö voi olla todellinen rasite, jota ei pysty avaamaan ilman ammattimiehen apua. Onneksi on olemassa kotikonsteja, joilla tukkoisesta pöntöstä pääsee eroon tuossa tuokiossa.

Katso alla olevalta videolta, kun mies kaataa pesuainetta pönttöön ja antaa sen vaikuttaa tovin. Tämän jälkeen hän vetää vessan ja kaikki vesi huuhtoutuu helposti alas viemäriin. Lopputuloksena saat myös raikkaan tuoksuisen vessan!

Tätä videota katsoessa tanssijalka alkaa vipattamaan. Pienet lapset oppivat nopeasti asioita, jonka vuoksi he voivat olla erittäin taitavia pienestä iästään huolimatta. Tällä pojalla taitaa olla tanssimisen taito veressä, sillä hän ottaa haltuun kokonaisen yleisön.

Toivottavasti paikalle palkatut henkilöt eivät pahastuneet, vaikka poika keräsikin itselleen kaiken huomion…

Katso esitys alapuolelta ja tulet varmasti yllättymään siitä, kuinka itsevarma tämä nuorukainen on!