Taaperoille kaikki asiat ovat uusia ja mielenkiintoisia, eikä maailma lopeta yllättämästä moniin vuosiin. Tällä videolla näemme niinkin yksinkertaisen asian kuin sade, mutta se oli tälle tytölle unohtumaton kokemus.

Tyttö hämmästelee ja ihastelee isänsä sylissä tätä kummallista luonnonilmiötä, joka on meille aikuisille jo hieman valitettavankin tuttu.

Eikö elämä olisi ihanaa, kun pieni kesäinen sade saisi näin hyvälle tuulelle?

Hevoset ovat tunnetasolla älykkäitä eläimiä, jotka pystyvät tulkitsemaan ääniä sekä eleitä yllättävän moniulotteisesti. Videolla näemme, kun vauvatuolissa makaava taapero saa seuraa hieman tavallisesta poikkeavalta ystävältään.

Hevonen keinuttaa vauvaa, pitääkseen sille seuraa. Kaksikolla on selvästi yhteinen kieli, jolla he kommunikoivat keskenään.

Ei ole mitään ärsyttävämpää tunnetta, kun olet juuri ostanut uuden takin ja siitä meneekin vetoketju rikki. Tällöin voit vielä ehkä palauttaa vaatteen, mutta yleensä takuut ovat jo menneet umpeen, jonka seurauksena takki saattaa unohtua hyllyyn.

Älä kuitenkaan luovu toivosta, vaan yritä korjata vetoketjusi tällä videolla näytettävän niksin avulla.

Marisa Hamamoto sai nuorena kokea kauhean tilanteen, kun lääkäri kertoi hänelle uutisen siitä, että nainen ei välttämättä tulisi enää koskaan kävelemään. Marisa oli ollut tavallisella tanssitunnilla, kun yhtäkkiä hän luhistui maahan, eikä hän pystynyt liikuttamaan raajojaan. Nainen oli halvaantunut niskasta alaspäin, mutta kuin ihmeen kaupalla hän parantui.

Halvaantumisen aikana Marisa sai idean pyörätuolin avulla tanssimisesta. Hän perusti InfiniteFlowDance -nimisen yrityksen, joka tarjoaa tanssitunteja halvaantuneille ihmisille. Yrityksen tarkoituksena on bisneksen lisäksi antaa ihmisille toivoa paremmasta tulevaisuudesta.

Katso video yläpuolelta!

Palomiehet saivat tavallisesta poikkeavan tehtävän, kun lammella olleet ihmiset huomasivat jäihin pudonneen koiran. Koira oli kylmissään ja se ulvoi apua, sillä se ei omin avuin päässyt ylös vedestä.

Jää oli onneksi sen verran ohutta, että palomiehet pääsivät koiran luokse veneen avulla. Lopulta he saivat koiran noukittua veneeseen, jonka jälkeen eläin pääsi turvaan. Koira käärittiin samantien huopaan, jonka jälkeen se kuljetettiin eläinlääkäriin.