Terapiaeläimet ovat yleisesti käytössä ympäri maailmaa ja ne tuovat erityistarpeita tarvitseville lapsille elämään ison merkityksen. Amber on ihastuttava ja reipas tyttö, jonka elämä on ollut terveyden kanssa taistelua alusta asti. Synnyttyään hän tarvitsi heti leikkauksen, jotta pystyi hengittämään, mutta vei häneltä puhekyvyn. Tytöllä on myös CP-vamma ja hänen lihaksensa olivat heikot.

Vuonna 2013 Amber tapasi terapia-aasi Shocksin ja he loivat heti syvän yhteyden toisiinsa.


Amberille tehtiin kolmevuotiaana leikkaus, joka mahdollistaisi puhumisen, mutta vaatisi paljon harjoittelua. Eräänä päivänä kuitenkin tyttö meni tapaamaan ystäväänsä ja sanoi ensimmäiset sanansa.

”Rakastan sinua, Shocks.”


Amberin vanhemmat olivat erittäin helpottuneita lapsensa puhekyvyn palautumisesta. Tyttö käy nykyään koulua, mutta käy tapaamassa Shocksia edelleen.

Jaa tämä ihana tarina ystävillesi. <3

 

Lähde: The DoDo

Ketään ei tulisi jättää autoon kuumana kesäpäivänä, jolloin kulkuneuvojen lämpötila voi pahimmillaan nousta jopa lähelle saunan lukemia. Poliiseilla ja siviileillä on kuitenkin oikeus rikkoa auton ikkuna, mikäli he huomaavat sen sisällä vauva, koiran, kissan tai minkä tahansa elävän olennon.

On järkyttävää, että ihmiset voivat olla näin piittaamattomia omaa lemmikkiään kohtaan. Toisen jättäminen tulikuumaan autoon on eläinrääkkäystä pahimmasta päästä.

Espanjalaispoliisit saivat juuri tämän kaltaisen hälytyksen parkkipaikalta. He rikkoivat epäröimättä auton sivulasin ja pelastivat koiran.

Eläimen henki oli minuuteista kiinni, sillä se oli erittäin uupunut ja huonovointinen. Onneksi se virkosi nopeasti, saadessaan kylmää vettä ja raikasta ilmaa!

Kesä on jälleen tulossa, jaa tämä artikkeli, jotta ihmiset muistavat pitää silmällä kuumalle parkkipaikalle pysäköityjä autoja!

Emme voi käsittää sitä, millainen ihminen pystyy olemaan niin julma, että se hylkää rakkaan lemmikkinsä kadulle oman onnensa nojaan. Koirasta tulisi pitää aina huolta sen jälkeen, kun sen on hankkinut, eivätkä tekosyyt kelpaa selityksiksi.

Koiralle löytyy aina miljoonia parempia vaihtoehtoja kuin kadulle jättäminen, mikäli henkilö huomaa, että ei pystykään enää huolehtimaan eläimestään.

Haluamme varoittaa herkimpiä katsojia etukäteen, sillä videon alussa kuvattu koiranpentu on erittäin huonossa kunnossa. Voimme kuitenkin piristää sinua sillä, että pentu saatiin pelastettua ja muutamassa viikossa se näytti jo huomattavasti paremmalta.

Koiran hylkäämisen ei tulisi olla missään vaiheessa vaihtoehto — Jaa tämä artikkeli, mikäli olet kanssamme samaa mieltä!

Eläimet osaavat olla niin ihania ja suloisia, mutta tietyissä tilanteissa myös äärimmäisen katalia ja ovelia. Pöllöjä kutsutaan usein viisaiksi linnuiksi, sillä niiden ulkonäkö saattaisi hieman muistuttaakin silmälasipäistä professoria.

Alla olevalla videolla näet aluksi kaksi aurinkoisesta päivästä nauttivaa pöllöä. Toisella linnulla on kuitenkin katalat kujeet mielessä, sillä se aikoo pilata ystävänsä päivän ja lähteä tämän jälkeen karkuun.

Koko ei aina ratkaise tappeluiden voittajaa, sillä sisulla ja vahvalla itsetunnolla pääsee usein pitkälle. Me kaikki tiedämme, kuinka äidit suojelevat jälkipolveaan tiukan paikan tullen. Ei ole olemassa sellaista vastustajaa, jonka annettaisiin satuttaa omia lapsia.

Videolla näemme, kuinka suuri koira huomaa katukivetyksen vieressä pienen kissanpennun. Koira päättää tämän jälkeen ottaa kissanpennun suuhunsa, jolloin vihainen äitikissa puuttuu peliin.

Koira joutuu katumaan tekoaan välittömästi ja se luikkii omistajansa kanssa karkuun.

Evästevalinnat