Ystävät eivät katso toistensa ulkonäköä, sukupuolta, kokoa tai rotua. Ystävät hyväksyvät toisensa sellaisenaan ja arvostavat sekä hyviä että heikkojakin puolia.

13-vuotias Savannah on saanut perheensä maatilalla ainutlaatuisen ystävän. Usko tai älä, mutta tyttö on todella ystävystynyt kukon kanssa, jonka nimi on Frog.

Frog on noin vuoden ajan asunut Burnsin perheen kanssa ja tässä ajassa Savannahista on tullut sen paras ystävä.

Voit katsoa oheiselta videolta mitä tapahtuu, kun Savannah saapuu koulusta kotiin. Näky on kerrassaan hellyyttävä!

Meistä jokainen on luultavasti nähnyt jään sisäpuolelle jumittuneita ilmakuplia. Yleensä ne sisältävät tavallista ilmaa, mutta joissakin tilanteissa ilman tilalla saattaa olla esimerkiksi metaania.

Metaani on herkästi syttyvä kaasu, jota syntyy eloperäisen aineksen mädäntyessä hapettomissa oloissa. Kyseisen järven pohjassa tapahtuu siis hapetonta mädäntymistä, jonka jälkeen metaani nousee kohti pintaa. Talvisin metaani ei kuitenkaan pääse haihtumaan ilmaan, joten se varastoituu jääkerroksen sisälle.

Voit katsoa oheiselta videolta, mitä tapahtuu kun tämä mies rikkoo jään ja sytyttää tulitikkunsa.

Queenin “”The Show Must Go On”” -kappaleen tulkitseminen ei ole taakka, josta jokainen selviää kunnialla lävitse. Mahtipontisen ja kovaa asennetta vaativan kappaleen esittäminen kykyjenetsintäkilpailussa vaatiikin luonnetta sekä karismaa.

Tämä ei ole kuitenkaan ongelma 29-vuotiaalle Julia Ivanovalle, joka esitti Ukrainan X- Factor- ohjelmassa lumoavan esityksen.

Kappaleesta tehdyt “amatööritulkinnat” jättävät usein toivomisen varaa, mutta tällä kertaa hiomista ei kaivattu.

Voit katsoa esityksen oheiselta videolta ja ymmärrät miksi sitä hehkutetaan!

Sikiön kehitys äidin kohdussa on itsessään ihme, joka ei lakkaa hämmästyttämästä ainakaan minua. Keskimäärin 9 kuukautta kestävä raskaus on äidille ihanaa, mutta myös raskasta aikaa. Lopulta 9 kuukauden odotus huipentuu synnytykseen, joka tapahtuu yleensä sairaalassa tai kätilöopistolla.

Joissakin tapauksissa äidit valitsevat kuitenkin kotonaan tapahtuvan synnytyksen. Turvallinen ja rauhallinen ympäristö on varmasti jotain, joka tuo raskaassa tilassa olevalle äidille mielenrauhaa.

Voit katsoa oheiselta videolta kätilön kuvaaman videon, jossa lapsi syntyy rakkaiden vanhempiensa luokse.

Musiikki ja rytmi kulkevat veressä, mutta kovalla työllä ja harjoittelulla voi päästä yllättävän pitkälle.

Tämä 3-vuotias tyttö on erinomainen osoitus siitä, kuinka nopeasti lapset oppivat asioita. Kaiken lisäksi on hienoa nähdä, että lapsi selvästi pitää soittamisesta kun hän laulaa Bachin säveltämän kappaleen tahdissa.

Voit katsoa uskomattoman videon alapuolelta!

Jaa video ystävillesi, jotka arvostavat lahjakkaita muusikkoja ja hyvää musiikkia!