Eläimet pärjäävät yleensä omillaan, mutta silloin tällöin ne tarvitsevat apua myös ihmisiltä.

Eläimiä auttavat ihmiset ovat usein hyväsydämisiä ja asettavat pelastusoperaation aikana jopa oman henkensä eläinten edelle. Kelsey Allonge löysi ojasta kuolemaisillaan olleen hevosen. Eläin oli karannut vanhan omistajansa luota, sillä se eli surkeissa oloissa ja oli nälissään.

Vasta puolen vuoden ikäinen hevonen ei olisi jäänyt henkiin ilman apua. Teinityttö hyppäsi tämän seurauksena ulos autostaan ja talutti eläimen neljä tuntia kotiin. Surullisen elämänsä jälkeen hevonen sai vihdoin uuden alun ja ystävän, joka välitti siitä.

Katso video alapuolelta:

Alligaattorit ovat melko rauhallisia eläimiä, jotka kuitenkin ärsyyntyessään voivat toimia tappavan nopeasti ja voimakkaasti. Niiden suuri ja kömpelön näköinen vartalo saattaa hämätä, sillä ne ovat täyttä lihasta!

Videolla näemme suuren alligaattorin, jota paikalle tulleet ihmiset kuvaavat lumoutuneita. Ihmisten takana kävelee kuitenkin toinenkin alligaattori ja voimme todeta, että vaaratilanne oli todella lähellä.

Onneksi kumpikaan alligaattoreista ei juurikaan välittänyt ihmisistä, kun ne kävelivät rauhassa tien ylitse.

Koirat ovat älykkäitä ja lojaaleja eläimiä, jotka osaavat myös käyttäytyä hullunkurisesti. Nälkäisinä me kaikki tiedämme sen, että huomio keskittyy yleensä vain syömiseen tai toisin sanottuna ahmimiseen. Tuolloin kehoa saattaa olla vaikea hallita, ainakin jos on pieni koiranpentu.

Videolla näemme erittäin suloisen tilanteen, kun koira syö ruokakupistaan. Eläin keskittyy niin kovasti syömiseen, että se menettää hetkellisesti kehonhallinnan ja tekee huvittavan näköisen kuperkeikan.

Katso video tilanteesta alapuolelta:

Koirille ja kissoille kehkeytyy silloin tällöin ihania ystävyyssuhteita, vaikkakin yleensä ne eivät pidä toisistaan kovinkaan paljoa.

Tämä kissa oli kuitenkin aiemmin ystävystynyt tiiviisti koiran kanssa. Se halusikin viedä pentunsa näkemään hyvää ystäväänsä ja videolta on ihana nähdä, kuinka kaksikko tervehtii varovaisesti toisiaan. Tämän jälkeen pennut pääsevät leikkimään uuden tuttavuuden kanssa ja lopulta myös emokissa heittäytyy leikkisäksi.

Aito ystävyys kestää pitkänkin ajan ylitse — Jaa artikkeli, mikäli olet samaa mieltä!

Optiset illuusiot ovat ihmisillekin mielenkiintoista katseltavaa, mutta mitähän mahtaa kissojen päässä niistä liikkua. Tällä videolla kissaa kuvataan, kun sen eteen on asetettu paperi, jossa näkyy klassinen pyörivä silmäharha. Kissa selkeästi näkee kuvan pyörivän ja tassuttelee sitä. Lopulta sillä menee hermo ja mirri päättää syödä paperin.