Hammaslääkärissä saatu puudutus saattaa turruttaa ihmisen hetkeksi omiin maailmoihinsa. Puudutuksen jälkeen saattaa myös tuntua siltä, kuin suussa olisi jotakin ylimääräistä.

Videon tyttö oli erittäin huolissaan itsestään, sillä hän oli aivan varma siitä, että jokin oli huonosti. Äiti ei tilanteesta välittänyt vaan kuvasi lapsensa sekoilut videolle, jonka jälkeen latasi ne nettiin.

Bert niminen kissa ei missään nimessä halua kotiinsa muita kissoja, jonka tämä video hyvin osoittaa. Videolla ärhäkkä kissa antaa ilmapallolle opetuksen. Eläin ei ilmeisesti ymmärtänyt ilmapallon olleen lahja sille.

Toivottavasti kissan syntymäpäivä ei kuitenkaan mennyt pilalle pienestä välikohtauksesta huolimatta.

Kananmunien kuoriminen saattaa olla erittäin ärsyttävää erityisesti sillon, kun kuori on erittäin tiukassa. Kuoriessasi munaa saattaa joskus tuntua siltä kuin sen koko sisältö lähtisi kuorien mukana ja ruoaksi jäisi vain keltuainen.

Näppärä venäläismies keksi kuitenkin helpon tavan, jolla kananmunan saa kuorittua puhaltamalla.

Monet sanovat että koirat ovat ihmisten parhaita ystäviä ja moni ottaa koiran lemmikikseen. Useat koirat eivät kumminkaan ole niin onnekkaita, vaan joutuvat elämään kadulla ilman kotia tai ruokaa. Kulkukoiria ei yleensä huomioida ja ne jäävät useimmiten ihmisten varjoon.

Tällä videolla chileläiset tytöt päättävät auttaa kulkukoiria ja saada heidät näkyvämmiksi. He kiinnittävät koiriin värikkäitä ilmapalloja ja kirjoittavat niihin viestin jotta koirienkin ääni pääsisi kuulumaan.

Vauvavideot ihastuttavat monia ihmisiä netissä päivittäin niiden suloisuuden ja vilpittömyyden takia. Moni haluaa oman lapsen jossakin elämänvaiheessa, sillä on mukava katsoa lapsien kasvua ja kehitystä.

Tällä videolla isä kuvasi vastasyntyneen lapsensa kasvua yhden sekunnin päivässä vuoden ajan.