Lajien välinen erilaisuus ei tarkoita sitä, etteikö kommunikointi olisi oikeissa olosuhteissa mahdollista. Sen tietää myös tyttö, joka oli “opetellut” puhumaan vuohien kieltä.

Vanhemmat olivat nauraneet kaksikon keskustelulle jo tovin, kunnes toinen heistä päätti kaivaa puhelimen esiin. Vanhemman tarkoituksena oli ikuistaa tämä suloinen hetki videolle, jotta sitä voitaisiin muistella myöhemmin.

Onneksi tytöstä kuvattu video ladattiin myös Youtubeen ja nyt saat itse katsoa tilanteen alapuolelta!

Jokainen meistä tietää sen tunteen, kun herätyskello soi ja torkkua tekisi painaa useita kertoja peräkkäin. Sen tunteen tietää myös tämä koira, joka haluaa makoilla sängyssä yhdessä omistajansa kanssa.

Tällä videolla näemme tilanteen, jossa omistaja yrittää herätellä sängyssä nukkuvaa koiraa. Eläin näyttää olevan niin kotoisissa tunnelmissa ettei se millään haluaisi nousta ylös sängystä.

Loppujen lopuksi eläin vaihtaa asentoa ja jatkaa kauneusuniaan.

San Lorenzon ja Arsenal de Sarandín välinen jalkapallo ottelu keskeytyi Argentiinassa, kun peliä oli kulunut noin 30 minuutin ajan. Koira oli ilmestynyt kentälle kuin tyhjästä ja se päätti järjestää aivan oman esityksen.

Koira oli nähnyt aikuiset miehet pallon kanssa ja päättänyt ilmeisesti liittyä mukaan hauskan näköiseen leikkiin. Eläin sai pelata jonkin aikaa rauhassa, kunnes peliä päästiin taas jatkamaan.

Koira pääsi myös uutisreportterin haastatteluun, mutta leikkisällä päällä ollut eläin päätti purra mikrofonia.

Tätä videota katsoessa ei voi olla hymyilemättä! 🙂

Vauvan tulo on suuri muutos vanhemmille, sisaruksille ja myös mahdollisille kotieläimille. Vauvan tullessa on tärkeä varmistaa, että myös koira saa huomiota, ettei siitä tule mustasukkaista ja mahdollisesti vihaista. Lasten ja koirien välille tulee myös asettaa pelisääntöjä, jotta molemmat osapuolet pysyvät tyytyväisinä omassa kodissaan.

Tällä videolla näemme huvittavaa mustasukkaisuutta, kun perheen isä pussaa vastasyntynyttä vauvaa. Koira katsoo tilannetta vierestä ja se haluaa epätoivoisesti saada itselleenkin huomiota.

Koira alkaa nuolla omistajaansa ja toivoo saavansa itsekin suudelman. Voit katsoa ihanan videon alapuolelta:

Linnut ja erityisesti varikset ovat todella älykkäitä eläimiä, jopa niin älykkäistä, että ne pystyvät huijaamaan “fiksua” ihmistä. Videolla näemme tilanteen, jossa “nälkäinen” varis on tullut huoneiston ikkunalaudalle. Sisällä olleet ihmiset luulivat eläintä nälkäiseksi, jonka vuoksi ne päättivät tarjota sille ruokaa.

Koko tilanne näyttää sujuvan aluksi mallikkaasti ja ihmiset sekä varis ovat niin sanotussa yhteisymmärryksessä. Lopulta varis astelee ikkunan sisäpuolelle ja tekeekin jotain täysin odottamatonta.

Lintu ei missään vaiheessa halunnut ruokaa, sillä ikkunan vieressä oli kiiltävä esine, joka oli huomattavasti kiinnostavampi kuin kuiva leivänpalanen.

https://www.youtube.com/watch?v=XoNnGp59ZJE