Internetille on löytynyt uusi kuninkaallinen. Pienen tytön tanssiluokka järjesti prinsessapäivän, jolloin jokainen sai pukeutua suosikki Disney-prinsessakseen. Tämä yksilö tahtoi kuitenkin laittaa päälleen oman lempiasunsa – hot dog -puvun!

Aihetunniste #hotdogprincess sai heti hurjan suosion Twitterissä.

 

Hot dog -prinsessan isä liittyi myöhemmin keskusteluun kertoen, että asu oli tyttären ihan oma idea.

 

Hodariprinsessa rohkaisee meitä olemaan oma itsemme ja toteuttamaan hulluimmatkin ideat!

Lasten logiikkaa ei voi aina ymmärtää. Etenkin, jos pikkuiset parkuvat sydämensä kyllyydestä. Syy voi olla nälkä tai unenpuute, mutta välillä vaikka suklaapatukan katkeaminen. Onneksi itku loppuu aikanaan ja maailmanloppu ei tullutkaan. Tässä 12 ehkä hieman naurettavaakin tilannetta, joissa lapselta on päässyt itku.

 

1. Mikro söi lounaan

 

2. Presidentti Obaman tapaaminen

 

3. Darth Vader on pahis

 

4. Äidin oikea nimi ei ole äiti

 

5. Ei huvita lähteä mihinkään, vaikka ei olla menossa minnekään

 

6. ”Hyvää huomenta”

 

7. Kaikki värikynät eivät mahdu käteen

 

8. Koira on tiellä

 

9. Veljen kanssa ruokailu

 

10. Muffinssit eivät tule uunista kylminä ulos

 

11. Naimisiinmeno isän kanssa ei onnistu

 

12. Miley Cyrus on telkkarissa

Taiteilija ja suunnittelija Haruka Misawa osaa rakentaa kuvankauniita ja rauhoittavia akvaariokokonaisuuksia, joita voisi tuijoittaa koko päivän. Mies käyttää työssään hyödykseen 3d-printteriä, jonka avulla hän tulostaa suunnittelemansa esineet ja sisustuselementit.

Videolla näet useita eri akvaarioita, joissa on myös eläviä kasveja. Joku joskus sanoi, että yksinkertainen on kaunista… No tämä video todistaa väitteen todeksi.

Lakomi -niminen susi löydettiin hylättynä metsästä 8 kuukauden ikäisenä. Suden pelastanut nainen Sarah sai kuitenkin selville, että susi oli elänyt pentuna vankeudessa, ja että se oli korkeaprosenttinen koirasusi. Eläin tarvitsi lääkärin apua, koska sillä oli tulehduksia ja haavoja. Pitkien hoitojen jälkeen se saatiin parempaan kuntoon, jonka jälkeen se vietiin toipumaan hoitokotiin.

Sarah kävi tapaamassa pelastamaansa eläintä ja ei ollut uskoa korviaan. Hoitokodin työntekijät sanoivat, että Lakomi on hullu, eikä sen kanssa pysty olemaan tekemisissä. Sarah ei kuitenkaan luovuttanut, vaan kävi tapaamassa eläintä 2 kuukauden ajan. Vihdoin koirasusi antaa naisen koskea siihen ja vaikuttaa siltä kuin eläin olisi toipumassa rankoista kokemuksistaan.

Korkeaprosenttisiksi koirasusiksi luokitellaan koirat, jotka ovat 75-98 prosenttisesti susia.

Lähde: YoutubeSarah and the Wolves

Tatuoinnit jakavat mielipiteitä ihmisten välillä, mutta yhdestä asiasta voimme kaikki olla samaa mieltä: näissä kuvissa esiintyvät tatuoinnit ovat kerrassaan ihania.

Pienet jalkoja koristavat tekstit tai symbolit eivät häiritse juurikaan ketään ja ne on myös vanhemmalla iällä helppo halutessaan piilottaa.

Katso alta 15 ihanaa jalkatatuointia ja valitse oma suosikkisi!

1. Vaahteran lehdet

15

2. Lumihiutale

14

3. Puolukka

13

4. Kukkanen

12

5. Väsynyt panda

11

6. Vuoristo

10

7. Paperilennokki

9

8. Kissa

8

9. Kissa

7

10. Norsu ja etana

6

11. Jin & Jang

5

12. Kuusi

4

13. Lentokone

3

14. Kala

2

15. Kuusikko

1

Lähde: Boredpanda