Helena-tyttö ja Frimann-poni harjoittelevat usein yhdessä esteradalla. Videolla näemme suloisen tilanteen, kun tyttö putoaa ponin päältä hellävaraisesti, sillä poni tietää, kuinka tällaisissa tilanteissa tulee toimia.

Katso video alapuolelta:

Marcelito Pomoy voitti Filippiinien Talent -kilpailun ja emme oikeastaan ihmettele lainkaan miksi. Mies omaa käsittämättömän monipuolisen äänen, jonka avulla hän pystyy laulamaan naisten ja miesten ääniä erittäin uskottavalla tavalla.

Kuuntele ja saatat epäillä, onko kuulemasi edes tosi!

Teini-iässä lapset saattavat laiminlyödä vanhempien kanssa sovittuja sääntöjä. Yksi ehkä yleisimmistä säännöistä, joita rikotaan tai venytetään on kotiintuloaika.

Äidin soittaessa nuoren on helppo olla vastaamatta ja kuunnella valitukset vasta kotosalla. Tämä äiti kehitti kuitenkin puhelinsovelluksen, jonka avulla hänen poikansa vastaa jokaiseen puheluun tai soittaa ainakin takaisin, sillä muuten hänen puhelimensa pysyy lukittuna.

Parkkiruutujen vieminen nenän edestä on suorastaan raivostuttavaa toimintaa varsinkin silloin, kun olet ruuhka-aikana jossakin kauppakeskuksessa. Onneksi pahalla on tapana saada palkkansa, niin kuin tälläkin videolla näemme.

Huomaamme tilanteen, jossa nainen on peruuttamassa parkkiruutuun, kunnes takaa tulee auto, joka kiilaa suoraan naisen paikalle. Nainen ei kuitenkaan tilanteesta hätkähdä, sillä hän peruuttaa kylmän viileästi paikalleen ja nousee kattoikkunan kautta ulos.

Voimistelu vaatii voimakkaiden lihasten lisäksi kylmiä hermoja, tasapainoa ja lähes täydellistä kehonhallintaa. Kristof Willertonin vuonna 2013 kultaan johtanut temppu on suorastaan häkellyttävän ilmava.

Mies pomppii kuin kenguru ja tekee ilmassa useita voltteja. Tavallisen ihmisen on vaikea käsittää tätä temppua, sillä monille jo yhden voltin tekeminen tuottaa suurta päänvaivaa.