Videolla esiintyvä vaaleatukkainen tyttö on hiljattain adoptoitu perheeseen. Hän sai jouluaaton kunniaksi suuren paketin, mistä hän on todella innoissaan. Suureksi yllätykseksi paketista paljastui hänen kasvattisiskonsa edellisestä sijaisperheestä, missä hän asui ennen adoptiota. Tyttö on murehtinut kasvattisiskonsa perään ja ikävöinyt häntä todella paljon. He eivät ole nähneet adoption jälkeen pitkän välimatkan takia.

Joulun jälkeen perhe päätti adoptoida kasvattisiskon perheeseen. Nyt tytöt ovat ihan virallisesti siskoja.

Eläinsuojeluyhdistyksessä työskentelevän Sasha Pešićin korviin kantautui tieto, että sillan alla, pienellä pläntillä maata olisi koira. Koira oli ollut siellä jumissa jo ainakin vuorokauden. Kun mies saapui sillalle, hän huomasi porukan nuoria, jotka olivat myös huomanneet koiran. Yhteistyössä he saivat koiran pelastettua pulasta.

Tarvitaan puulevy, normaalille paperille tulostettu valokuva, Gel Mediumia, liimalakkaa, pensseli sekä pieni pyyhe.

Puulevy käsitellään hiomapaperilla tasaiseksi. Valele siihen kohtaan paksu kerros Gel Mediumia, mihin haluat valokuvan sijoittaa. Gel Mediumia saa tavallisista askartelukaupoista. Aseta valokuva puulevylle niin, että kuvapuoli tulee alaspäin. Painele kuva tiukasti kiinni puulevyyn, sekä poista kaikki ilmakuplat huolellisesti. Anna tämän kuivua yön yli.

Seuraavaksi kastellaan valokuva märällä pyyhkeellä ja hinkataan sitä varovasti, jotta itse kuva tulee esiin. Tämän jälkeen päällystetään kuva liimalakalla, annetaan kuivua – ja se on valmis! Näin helppoa se on. Nämä sopivat hyvin lahjaksi tai koristamaan omaa asuntoa.

10-vuotias Hank-koira oli menehtynyt yön aikana tuntemattomasta syystä. Brutus suree veljensä poismenoa, eikä halua jättää tätä yksin. Brutus on mukana saattamassa Hankia viimeiselle matkalleen, eikä videota kuvaava omistajakaan voi välttyä kyyneliltä. Omistajan mukaan Brutus ei ole koskaan ennen surrut vastaavalla tavalla.

Tämä video on todiste siitä, että myös eläimet voivat tuntea surua, kipua ja tuskaa ihan samalla tavalla kuin me ihmiset.

 

Se näyttää melko hurjalta, mutta miehet selvästi tietävät, mitä he ovat tekemässä. Oikea ajoitus ja rytmi on tämän vasaroimisen kaiken A ja O. Tolppa sujahtaa maahan hetkessä, kun neljä miestä kaivaa lekansa esiin ja alkaa vasaroimaan.