Ihmisten ja eläinten välille voi ajan kuluessa kehittyä erittäin vahva ystävyysside, joka kestää läpi elämän. Tavallisin tällaisista on ehkä koiran ja ihmisen välinen ystävyys, mutta muitakin löytyy ja paljon! Aasit ovat meille kaikille hieman tuntemattomampia eläimiä — Tiedämme, miltä ne näyttävät ja kuulostavat, mutta niiden luonteesta on vaikea sanoa mitään.

Videolla tyttö seisoo aidan ulkopuolella ja odottelee kärsivällisesti ystäväänsä. Hetken kuluttua aidan takaa ilmestyy aasi, joka alkaa hirnua iloisesti. Kohtaamisen aikana on vaikea olla hymyilemättä, kun saamme todistaa aitoa ystävyyttä!

Juuso-karhu on yksi internetin kuuluisimmista karhuista ja mikä parasta, parivaljakko on kotoisin Suomesta! Juuson paras ystävä on mies nimeltään Sulo Karjalainen. Parivaljakko tekeekin päivittäin kaiken yhdessä ja voimme kuvitella, että Sulolle tulee ikävä Juusoa talviunien aikana.

Karhut ovat tarkkoja siitä, että niiden talvehtimispesänsä on mieluisa. Voimme videolta nähdä, kun Sulo asettelee Juuson sänkyyn olkia ja karhu tulee sisälle tarkastelemaan, kuinka prosessi etenee. Lopulta eläin on tyytyväinen ja se nukahtaa pitkille yöunille.

Kissat ovat erittäin taitavia ja ketteriä eläimiä, jonka seurauksena ne voivat päästä eriskummallisiin paikkoihin. Kissat putoavat myös aina jaloilleen, joka auttaa niitä selviämään vaarallisista tilanteista.

Rakennusmiehet ihmettelivät, kun talon ulkopuolella olleet pylvään sisältä kuului ääniä. Tämän seurauksena he joutuivat avaamaan sen, katsoakseen mitä sen sisäpuolelta löytyy. Moni heistä ei ollut uskoa silmiään, kun he huomasivat kissan, joka oli huutanut apua.

Ei ole tietoa siitä, kuinka eläin oli joutunut pylvään sisälle, mutta onneksi rakennusmiehet päättivät katsoa sen sisäpuolelle.

Laiduntamassa olevaa karjaa voi kutsua huutamalla tai kellojen kilistelyn avulla, mutta trumpetin soittaminen on huomattavasti idyllisempi vaihtoehto. Videolla näemme, kun mies istahtaa tuolille ja aloittaa soittamisen täysin autioituneen näköisellä niityllä. Mies soittaa hetken aikaa ja näyttäisi siltä, kuin kukaan ei kuulisi hänen esitystään.

Hetken kuluttua horisonttiin ilmestyy kuitenkin valtava määrä lehmiä, jotka saapuvat paikan päälle kuuntelemaan tätä mielenkiintoista esitystä. On upea huomata, kuinka eläimetkin osaavat kiinnostua ja nauttia musiikista, jota mies trumpetillaan heille soittaa.

Vauvat ja taaperot oppivat usein kaiken vain katsomalla ja kokeilemalla eli toisin sanoen matkimalla. Taaperot voivat saada ihmisten lisäksi vaikutteita muun muassa kodissa asuvilta lemmikeiltä, kuten esimerkiksi koirilta. Ryömiminen ja sen jälkeen tapahtuva konttaaminen ovat merkittäviä askelia kohti kävelemistä. Me aikuisetkin voimme oppia paljon lapsiltamme, sillä he yrittävät aina uudestaan ja uudestaan, vaikka he kaatuvat.

Videolla näemme erittäin suloisen tilanteen, jossa koira ihmettelee, kun vauva yrittää ryömiä lattialla. Koira ei kuitenkaan päätä katsoa tilannetta sivusta, sillä se menee makuuasentoon ja näyttää esimerkkiä ystävälleen.