12 vuotta sitten nämä kaksi gorillaa, Djalta ja Bimms vapautettiin luonnonsuojelupuistosta niin sanotusti ”villiin” luontoon. Niitä hoitanut luonnonsuojelija Damian Aspinall esitteli aikoinaan nuoren Tansy-tyttärensä gorilloille niiden ollessa ihan pieniä.

Tällä videolla Damien näkee ystävänsä neljän vuoden tauon jälkeen, ja tytär Tansy 12 vuoden jälkeen.

Äiti oli puuhastelemassa omia askareitaan ja oletti, että isä ja lapsi ovat leikkimässä toisessa huoneessa. Tosin mitään leikkimisen ääniä ei kuulunut, ja kun hän käveli huoneeseen, siellä olikin päiväunihetki menossa. Maailman suloisinta!

Espanjalaista herkkuruokaa kotiin toimittava verkkokauppa El Mercado on tehnyt hauskan mainoksen, joka kertoo, miten Suomen talvesta voi selvitä hengissä – herkuttelemalla.

Kaupan on perustanut 28-vuotias Jaime Ysern, joka on asunut Suomessa 5 vuotta. Hän haluaa tuoda suomalaisille palan Espanjaa ruoan kautta. Koska kyseessä on verkkokauppa, toimitus onnistuu mihin tahansa Suomeen. Joten ei muuta kuin kynttilät palamaan, silmät kiinni, juusto suuhun ja sitten vain kuvittelemaan, että istuu kuuman auringon alla.

Henkeäsalpaava, jännittävä esitys? No tavallaan. Ensin katsoja olettaa, että pyyhkeen alta paljastuu ehkä joku hassu miniasu. Mutta hyvin pian selviää, että miehet ovat alasti. He heittelevät pyyhkeitä miten sattuu ja katsoja lumoutuu, pidättää hengitystään – putoaako pyyhe vai ei. Tätä esitystä voisi sen takia kuvailla jopa sanalla henkeäsalpaava. Erittäin loistava!

Harva nainen on oikeasti tyytyväinen omaan peilikuvaansa. Mutta kauneuteen ei aina tarvita täydellistä ulkokuorta – sisäinen kauneus on nimittäin kaikkein tärkeintä.

Keskellä ostoskeskusta sijaitsevan peilin tarkoitus on muuttaa naisten käsitystä itsestä. Ja kuten videolla voi huomata, se toimii aika hyvin.

Muistakaa, että jollekin sinä olet kaikkein kaunein ihminen tässä maailmassa.