Isä pitelee sylissään pientä tyttöään. He ovat menossa kylään tapaamaan isän kaksoisveljeä. Tytölle tämä tapaaminen on ensimmäinen. Ja sen kyllä huomaa, sillä tytön ilme on sen mukainen.

Tyttö tuijottaa veljeä, sitten taas isäänsä. Ja taas veljeä. Hämmentynyt pienokainen menee auliisti veljen syliin. Ja tuijottaa sieltä taas isäänsä. Sitten veljeä. Tytön aivoissa selkeästi raksuttaa, että mitä ihmettä, mutta loppujen lopuksi hän erittäinkin reippaasti heittää jo yläfemmat tämän isänsä näköisen kaverin kanssa.

Taikurit hämmästyttävät ihmisiä tempuilla, joille usein loppujen lopuksi löytyy yksinkertainen selitys. Videolla näet ranskalaisen taikurin, (Yann Frisch) joka osaa tehdä uskomattoman hyviä temppuja käyttäen vain palloa ja mukeja.

Ei ole ihme, että yleisö hurraa, sillä välillä saa todella miettiä mitä pallolle oikein kävi.

Jokaisella ihmisellä on elämässä jonkinlaisia unelmia ja tavoitteita. Jon Calvo oli pienestä pitäen ollut ylipainoinen ja joutunut sen vuoksi naurunalaiseksi ja kiusatuksi. Tämän takia miehen suurimmaksi unelmaksi oli muodostunut olla lihaksikas ja hyvässä kunnossa. 3 vuoden ajan kestänyt kurinalainen treenaaminen on nyt tuottanut uskomattomia tuloksia ja mies on laihtunut huimat 80 kiloa. Tilalle ei kuitenkaan ole tullut vain luuta ja nahkaa vaan mies on myös kerryttänyt itselleen lihakset, joita ei monella ole.

Tämä tarina on hyvä opetus siitä, että tahdonvoimalla ja unelmilla voi saavuttaa lähes kaiken, mikäli on myös valmis laittamaan itsensä kunnolla likoon.

Tämä piano ei ole mikään ihan tavallinen soitin. Koskettimien lisäksi siitä löytyvät rummut sekä kaikenlaisia vimpaimia ja torvia. Eikä tätä ihan jokainen osaisi varmasti soittaakaan. Instrumenttia soittavalla miehellä näyttää nimittäin olevan kädet täynnä työtä nappuloita painellessa ja vedellessä.

Kyseisellä instrumentilla  on soitettu aikoinaan Disney-elokuvien musiikkia. Soittoa kuunnellessa voikin huomata tuttuja ääniä ja vingahduksia, ja nähdä mielessään Hessu Hopon ynnä muut kaverit ryntäilemässä sinne tänne.

Suomeen on vihdoin tullut talvi ja pakkasista saadaan nauttia tai valittaa koko maassa. Venäjällä pakkasa voisi kutsua kuitenkin hieman erilaiseksi, sillä lämpötila laskee parhaimmillaan alle -40 asteeseen.

Videolla näet hauskan tilanteen, jossa venäläismies avaa parvekkeen oven, jonka seurauksena hänen huoneensa täyttyy hetkessä täyteen sumua. Ensi kerralla, kun sitten valitat kylmyydestä muistele tätä ihanaa videota.