Tyttöystäväni kutsui minut heille, mutta löysin hänen siskonsa yksin talosta. Tyttöystäväni sisko oli todella seksikäs ja hän kuiskasi korvaani: ”minulla on tunteita sinua kohtaan, voisimmeko harrastaa seksiä?”

Käännyin heti ympäri ja juoksin ulos talosta autoani kohti.

Tyttöystäväni istui autossa… Hän halasi minua ja sanoi: ”Onneksi olkoon, olet läpäissyt testin ja ansainnut luottamukseni.”

Tarinan opetus: muista aina pitää kondomit autossasi.

Tänä talvena lumesta ei ainakaan Etelä-Suomessa ole pahemmin saatu nauttia. Lumi tuo pimeään talveen valoa ja raikkaampaa ilmapiiriä.

Lumihiutaleiden muodostuminen on yllättävän kaunis prosessi, jota pääset tällä videolla seuraamaan.

Isä saapuu kotiin töistä ja menee tervehtimään lastaan. Isän siinä jutellessa pienelle tyttärelleen äiti kommentoi, että huomaatkos, minkälainen paita lapsella on päällä. Siinä lukee ”Isosisko”. Isä pomppaa hämmentyneen iloisena seisoma-asentoon ja varmistaa vielä äidiltä, että ihanko oikeasti.

Kiva, että videolle kaapataan tällaisia iloisia hetkiä. Näitä on aina mukava katsoa.

Jokainen on varmasti elämänsä aikana käynyt edes kerran kummitustalossa. Nightmaresfearfactory kokoaa ihmisten ilmeitä kummitustalossa. Kovimmatkin jätkät ovat selvästi tiukan paikan tullen todella peloissaan ja hakevat pelottavasta tilanteesta turvaa halaamalla kaveriaan.

Joka tapauksessa tässä kuvakoosteessa esiintyvien ”uhrien” ilmeet kertovat enemmän kuin tuhat sanaa:

Katso lisää kuvia osoitteestaa: nightmaresfearfactory

http://i.imgur.com/txrvZom.jpg

Hieno matsi, mahtavaa Suomi!

Alkuperäinen kuva: All Over Press