Ikä tuo karismaa, itsevarmuutta ja elämänkokemusta. Tai ainakin nuoremmista se siltä tuntuu, kun katse suunnataan vaikkapa ihan omiin isovanhempiin. Oheisen kuvasarjan mummot ja papat todistavat, että kyllä se vielä vanhakin rokkaa. Näiden sällien silmäkulmassa kimmeltää kirkas huumorin kipinä.

Alastomuus on luonnollinen asia, mutta kaduilla ei yleensä näe alasti käveleviä ihmisiä. Poikkeuksen tähän tekee kuitenkin Norja, jossa miehet iskevät naisia kaduilla alastomana.

Yllättävää oli, että melko moni nainen piti videolla esiintyneen miehen itsevarmuudesta ja tämän seurauksena he antoivat numeronsa. Ensi kerralla kun lähdet iskemään naisia niin kannattaa harkita tätä vaihtoehtoa tarkasti!

Yökerhoissa on mukava viettää riehakasta iltaa kavereiden kanssa, mutta aina tulisi kuitenkin muistaa olla juomatta liikaa. Kokosimme tähän kuvakoosteeseen noloja ja hauskoja yökerhokuvia, jotka saavat helposti myötähäpeän ilmeen nousemaan kasvoille.

Lähteet: Reddit, Listcovery, Imgur

Kaunis ja pokkaa omaava nainen valitsi satunnaisia miehiä, joille meni antamaan hartiahierontaa. Nainen halusi yllättää miehet takaapäin, ja taisi onnistua siinä melko hyvin ainakin miesten ilmeistä päätellen.

Eihän tätä voinut pelkästään hierontaan jättää. Nainen myös ehdotti miehille kaikenlaista, puhelinnumeron pyytämistä unohtamatta. Hän saikin osalta miehistä numeron, kun taas toiset eivät olleet ajatuksesta yhtä mielissään.

Aikoinaan kun ei ollut soittimia, keksittiin matkia rumpujen sekä muiden soittimien ääniä suulla. Beatbox villitys alkoi 1980-luvulla ja jatkuu tähänkin päivään asti. Beatboxatessa kädet laitetaan yleensä suun eteen tehostamaan ääniä, ja usein boxaajilla on myös mikrofoni, minkä avulla äänet saadaan kuuluumaan kunnolla.

Beatboxaus on onnistunutta silloin, kun yleisö ei usko että ääni tulee ihmisestä.

Videolla Dave Crowe näyttää uskomattomat dubstep beatboxaus taitonsa. Hän on osallistunut myös Britain’s Got Talent kilpailuun vuonna 2008.