Meri näytti voimansa “Sun Cruiser” nimiselle alukselle, joka oli risteilyllä 2333 matkustajan kanssa keskellä myrskyä. Tuulennopeus oli 50 solmua ja aallot olivat jopa 7 metriä korkeita. Matkan jälkeen asiakkaille tarjottiin korvaukseksi 25 prosentin alennusta tulomatkalla.

GoPro on kypärään tai muuhun varusteeseen kiinnitettävä kätevä ja kestävä videokamera. Varsinkin extremeurheilijat suosivat GoProta, mutta se on suosittu myös skeittauksessa tai BMX-pyöräilyssä.

GoPro vangitsee urheilijan toiminnan täysin, ja tuloksena nähdään mahtavia kuvia tai videonpätkiä.


Aluksi miehet istuvat rauhassa pöydässä, kunnes alkaa kuulua ammuskelua. Näyttelijät esittävät saavansa osuman ja pilana kohteena olleen miehen ilme on näkemisen arvoinen. Kuvan alareunassa näkyvät kaverit ovat tukehtumaisillaan nauruun, kun kaveri luulee kuolevansa.

LG teki hieman erikoisen promootion uusille näyttömalleilleen. Näytöissä on niin aidot värit, että niissä esitettyä kuvaa voisi luulla oikeaksi.

Hauskaa voi pitää ulkona selvinpäinkin, tämä video todistaa sen. Kekseliiät kaverukset päättivät ajankuluksi tehdä vesitunnelista liukumäen, ja meidän onneksi, he videoivat koko homman.