Vuorikiipeily on monelle mieluinen harrastus tai urheilulaji, jossa kiivetään ylös vuoren rinteitä ja seinämiä pitkin. Tavoitteena on usein huipulle pääseminen, mutta se voi myös olla esim. harjanteelle tai seinämälle nousemista.

Videolla rohkea mies kävelee Kiinassa vaarallisen näköisen kallion kielekkeellä, ilman minkään näköisiä turvavaljaita.

Kissat eivät yleisesti pidä juurikaan vedestä, mutta tällä eläimellä oli todellinen fobia vettä kohtaan. Niimpä neuvokas kissa oli opetellut sanomaan ”Ei” englanniksi, jotta sen ei tarvitsisi mennä kylpyyn.

Kissan idea ei kuitenkaan kovin hyvin toiminut, sillä se löysi hetken päästä itsensä kylvystä. Lopulta eläin kuitenkin tyytyi kohtaloonsa ja lopetti no -sanan huutamisen.

Monet ihmiset pitävät alkoholin nauttimisesta erityisesti hyvässä kaveriporukassa. Alkoholissa on kuitenkin se huono puoli, että kun sitä nauttii liikaa alkaa tapahtumaan noloja asioita. Tämän videokoosteen ihmiset olivat juoneet aivan liikaa ja siltä myös heidän toilailunsa näyttivät.

Ensi kerralla kun menet juomaan… Muista kohtuus!

Huom* Emme pidä videon sisältöä mitenkään viihteellisenä ja se saattaa myös järkyttää herkimpiä katsojia.

Koirat ovat omistajiensa parhaita ystäviä ja tarpeen tuleen myös puolustavat niitä hanakasti. Tällä videolla miehet alkavat viskomaan kiviä tuntemattomasta syystä miehen päälle. Saksanpaimenkoirat eivät suutu heti kyseisestä tempauksesta, mutta menettävät lopulta malttinsa ja syökysvät kivittäjien kimppuun.

Mies jonka kimppuun koirat hyökkäsivät sai useita puremia, mutta ei kuitenkaan joutunut hengenvaaraan, sillä omistaja puuttui tilanteeseen nopeasti.

Thainyrkkeilyä harrastavat ihmiset taitavat niin potkimisen kuin lyömisen. Tällä videolla näet aasialaistaustaisen miehen taidonnäytteen.

Tämä herra voisi pudottaa potkullaan 4 ihmisitä samanaikaisesti.