Jokainen lapsi on mielestäni suoranainen ihme, jonka kehitys on kiehtovaa katsottavaa. Sikiön kehitys alkaa todella pienistä askelista ja lopputuloksena syntyy lapsi, joka on valmis syntymään keskuuteemme. Sikiön liikkeitä pystyy havaitsemaan vatsan ulkopuolelta, mutta on mielenkiintoista nähdä myös mitä lapsi tekee vatsan sisällä.

Vauvat liikkuvat vatsassa jatkuvasti, joten ei ole siis ihme, että myös äideillä on raskauden aikana jatkuvasti nälkä.

Tällä videolla saamme nähdä kiehtovan tilanteen, jossa vauva liikkuu todella aktiivisesti äitinsä vatsassa. En ole asiantuntija, mutta näyttäisi siltä, että lapsi haluaisi päästä ulos vatsasta rakkaiden vanhempiensa luokse.

Vauvat ovat todella suloisia — mutta niin on myös tämä isoveli, joka näyttäisi olevan todella hämmentynyt tilanteesta. Videolla vanhemmat kuvaavat, kun 1-vuotias poika tapaa vastasyntyneet siskonsa ensimmäistä kertaa.

Poika katsoo sisaruksiaan vuorotellen ja pitää suuta auki hämmentyneenä. Lapsi näytti olevan ihmeissään siitä, että tytöt näyttävät aivan samanlaisilta…

Joka tapauksessa voimme olla varmoja siitä, tästä pojasta tulee vielä ylpeä isoveli!

 

Lapsen saaminen on yksi parhaista asioista, joita ihminen voi kokea — tähän yhtyy varmasti jokainen henkilö, jolla on jälkikasvua.

Ultraäänessä käyminen on usein jännittävää aikaa ja sen aikana selviääkin lapsen sukupuolen ja terveyden kannalta olennaisia asioita. Ultaäänikuvat eivät kuitenkaan aina tuo mukanaan pelkästään iloa — ainakaan Pennsylvaniasta kotoisin olevan pariskunnan kohdalla.

Kaikki näytti olevan täysin normaalisti, kunnes äiti huomasi kuvassa järkyttävän yksityiskohdan.

“Kun näin kuvan, menin täysin sanattomaksi. Aloin miltei itkeä, enkä ollut käsittää sitä,” Lapsen äiti Alicia Zeek kertoo Daily Mailille.

Huomaatko sinä, mitä kuvassa näkyy lapsen lisäksi? 

Yksityiskohta on ympyröity alla olevassa kuvassa. 

Olisitko sinä ollut ihmeissäsi / järkyttynyt tästä yksityiskohdasta?

Lähde: dailymail.co.uk

Vauva voi synnytyksen aikana tai ennen sitä kääntyä perätilaan. Tämä nostaa riskejä tavallista korkeammalle ja vauva pyritäänkin kääntämään oikein päin ennen synnytystä. Aviomies Liam Muckleston kuvasi, kun lääkäri käänsi hänen vaimonsa mahassa olevan lapsen takaisin oikein päin.

Kääntäminen ei onnistu läheskään aina ja todennäköisyydet onnistumiseen ovat noin 50 %.

Videolla saamme nähdä ainutlaatuisen tilanteen, kun lääkäri onnistuu kääntämään lapsen oikein päin. Lopussa näemme ultraäänen ja kaikki on jälleen kunnossa!

Flasmob-videot ovat internetin suola, kyseessä on siis jo muutamia vuosia sosiaalisessa mediassa kiertänyt ilmiö, jossa ihmiset tapaavat “sattumalta” ja alkavat soittaa, laulaa tai tanssia yhdessä.

Näin suuren mittaluokan esitystä pääsee kuitenkaan harvemmin näkemään. Kaikki alkaa siitä, kun pieni poika astelee flyygelin taakse ja soittaa tunnettua kappaletta. Ei mene kauaa, kun ostoskeskuksessa asioineet ihmiset alkavat ihmetellä, mistä on kyse. Lopulta joukkoon liittyy kokonainen orkesteri ja ihmiset saavat kuunnella sekä katsoa maailmanluokan esitystä!

Katso maaginen video alapuolelta: