Kaikesta hauskanpidosta ei aina tarvitse maksaa, mikäli ideoita ja toteuttamisen halua riittää. Videolla näet Yhdysvalloista kotoisin olevia nuorukaisia, jotka lähtivät Utahiin pitämään hauskaa ja kuvaamaan upeaa videopätkää.

Tällaiseen vesiliukumäkeen ei varmasti törmää vesipuistoissa ja mikä parasta koko huvi oli ainakin lähes ilmaista!

Wallace-pitbullille diagnosoitiin koirille tyypillinen, nopeasti etenevä syöpä (hemangiosarcoma). Eläinlääkäri antoi Wallacelle elinaikaa kahdesta viikosta kolmeen kuukauteen. Mutta koska Wallace oli taistelija ja selviytyjä, se eli onnellista elämää paljon pidempää, mitä ennuste kertoi.

Tämä video kuvattiin seitsemän kuukautta diagnoosin jälkeen, kun koira täytti huikeat 11 vuotta. Syntymäpäivänsä kunniaksi Wallace sai herkkuja ja iiiiison paketin…

Tällä lyhyellä videolla kulminoituu kissan olemus. Nainen päätti kuvata itseään joogaamassa, mutta kissalla oli toiset suunnitelmat. Joogaaminen ei tätä kaveria kiinnosta yhtään, mutta kamera – se on liikaa.

Tässäpä on suloinen video perheenlisäyksen saapumisesta kotiin. Kotiin, jossa uutta parasta ystäväänsä odottelee innostunut ja jännittynyt nallekarhu-pehmolelu. Ensin se huomaa positiivisen raskaustestin, sitten uuden häkkisängyn. Pian kotiin saapuu se, jota on odoteltu pitkään. Nalle kömpii ystävänsä kainaloon.

Nuorella 29-vuotiaalla Rowden Golla oli elämässä kaikki hyvin. Hänellä oli ihana tyttöystävä Leizl, ja heillä yhteinen kaksivuotias tytär. Yhdessä he suunnittelivat kesähäitä.

Mutta yhtäkkiä kaikki muuttui. Toukokuussa 2014 Rowdenille diagnosoitiin neljännen asteen maksasyöpä. Elinpäiviä oli edessä vain muutamia.

Hänen viimeinen toiveensa oli mennä naimisiin tyttöystävänsä kanssa. Häät järjestettiin pian sairaalassa. Alle 10 tuntia vihkimisen jälkeen Rowden nukkui pois.