Ruotsinkielinen sana kulning tarkoittaa muinaista laulua, jolla vuorilla laiduntanut karja kutsuttiin takaisin kotiin pitkän päivän jälkeen. Videolla kaunisääninen ruotsalainen nainen laulaa oman kulninginsa. Kirkkaana kesäyönä kuvattu video on uskomattoman tunnelmallinen.

Koirat saavat välillä aivan samankaltaisia puheripuleita, kuin lapsetkin. Videolla esiintyvällä labbiksella on melkoinen tarve keskustella omistajansa kanssa.

Emme tiedä, mitä eläin halusi sanoa, mutta ”blablabla” -puhe voisi liittyä tulevaan ateriaan tai siihen, että koira halusi päästä lenkille.

Vauvan odottaminen saa jotkut ihmiset todella hehkumaan ja sen todistaa laulaja Alanis Morissette, joka lisäsi Instagramiinsa kuvan jättimäisestä vatsastaan. Morissette on uima-altaassa kokonaan veden alla ja näyttää aivan satuolennolta, niin herkkä ja kaunis kuva on. Hän kirjoitti kuvan yhteyteen:

”Naisten lähellä täytyy olla todella hellävarainen, sillä he ovat maailman tärkeimpiä ihmisiä, koska he tekevät uusia ihmisiä.”

 

A photo posted by Alanis Morissette (@alanis) on

Tällä videolla taiteenalat kohtaavat koskettavalla tavalla. Rima Baransi on palestiinalainen ammattitanssija ja koreografi, joka oli perheensä kanssa matkalla Italiassa Triesten kaupungissa. Kun paikallinen katusoittaja soitti kaunista kappaletta, Riman isä yllytti nuorta naista osallistumaan. Pienen taivuttelun jälkeen Rima suostui ja isä kuvasi tanssin. Lopuksi tanssia katselleet ohikulkijat antoivat hyvin ansaitut aplodit.

Vanhemmuus ei aina ole helppoa, varsinkaan jos teini-ikäisellä tyttärellä on selfieriippuvuus. Koomikko Chris ”Burr”  Martin halusi näyttää tyttärelleen, miten hölmöiltä jotkut hänen kuvistaan näyttävät ja päätti tehdä niistä omat versiot. Lopputuloksena on kuvia suppusuisesta miehestä, jonka ihoon on piirretty tussilla tatuointeja ja vatsakin vähän pömpöttää. Onneksi tytär suhtautui isän versioihin alkujärkytyksen jälkeen huumorilla!

 

 

 

 

 

 

Lähde: Daily Mail