Anthony Cerniello halusi luoda videon henkilöstä, joka jäljittelee ikääntymisen prosessia. Ajatuksena oli kasvu lapsesta vanhukseksi viiden minuutin aikana.

Video on upeasti toteutettu, sillä prosessin kulku on todella huomaamaton mutta silti muutokset ovat selviä.

Mies oli tullut heittämään luonnonhelmaan lava-autollansa tavaraa, mikä kuuluisi oikeasti kaatopaikalle. Tilanteen nähnyt mies puuttui asiaan, ja meni sanomaan asiasta roskia luontoon heittäneelle miehelle.

Häntä ei paljoa kiinnostanut miehen saarna roskaamisesta, ja lähti ajamaan pois. Onneksi huonoilla teoilla on seurauksensa, ja miehelle kävi köpelösti!

Monilla ihmisillä on niin paljon töitä, että aikaa siivoamiselle jää vain viikonlopuksi, jolloin olisi mukava ottaa rennosti. Tämä asu ratkaisee ainakin niiden perheiden ongelmat, joissa on vauvoja.

Mikä on parempaa kuin pirteä vauva, joka liikkuu ympäri taloa siivoten samalla lattioita?

Niin ja voisihan kyseisestä asusta teettää kokoja myös aikuisille, jotka tykkäävät konttaamisesta!

Lähde: All Over Press

Suuren rekan ohjaaminen vaatii paljon harjoittelua ja ammattitaitoa. Onko asia kuitenkaan oikeasti näin? Tällä videolla näet ”Charlie” nimisen hamsterin, joka ohjaa 15 tonnia painavan ”Volvo FMX” -rekan vuoren huipulle. Kuskia mahtoi varmasti hieman pelottaa, sillä hänen elämänsä oli hetken aikaa pikkuruisen hamsterin käsissä.

”Tällä videopätkällä haluamme testata uusinta teknologiaamme, jonka ansiosta rekan ohjaaminen on niin kevyttä, että hamsterikin pystyy siihen.”,  kertoo Claes Nilsson, Volvo Trucksin toimitusjohtaja.

Töissä on hauska tehdä piloja omille työkavereilleen. Tällä videolla nähtävä pila meni aivan täydestä, sillä toinen miehistä sai toisen esittämään suihinottoa.

Huijattu osapuoli ei aluksi edes tajunnut pilaa, sillä hän jatkoi liikettä yllättävän kauan.

 

Evästevalinnat